در اقدامی عجیب و غیرحرفهای از سوی صداوسیما صورت گرفت:
توقف پخش زنده گفتوگوی تلویزیونی رییسجمهور
» سرویس: سياسي - دولت
کد خبر: 91120503301
شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۲:۵۷
پخش زنده گفتوگوی تلویزیونی رییسجمهور با مردم از شبکه اول سیما، در اقدامی عجیب متوقف و ادامه آن به بعد از پخش سریال موکول شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفتوگوی زنده تلویزیونی محمود احمدینژاد از ساعت 21:40 امشب در شبکه یک سیما آغاز شد.
در ابتدای این برنامه، مجری تلویزیونی سوالاتی را درباره بودجه سال 92 و برخی مسائل اقتصادی کشور مطرح کرد و رییسجمهور به آنها پاسخ داد.
در ادامه قرار شد تعدادی از خبرنگاران رسانههای دیگر که برای اولین بار در محل ضبط برنامه حضور داشتند پرسشهای خود را مطرح کنند اما در تلویزیون به صورت زیرنویس اعلام شد که بخش دوم گفتوگوی تلویزیونی احمدینژاد در پاسخ به سوالات خبرنگاران، پس از پخش سریال نمایش داده خواهد شد.
بدین ترتیب بخش دوم گفتوگوی تلویزیونی رییسجمهور از شبکه یک سیما به صورت غیرمستقیم پخش میشود.
این اقدام در حالی از سوی صداوسیما انجام شده است که گفتوگوی زنده رییسجمهور برای تشریح بودجه و مسایل مهم اقتصادی ترتیب داده شده بود و میباید به پرسشهای مردم درباره این مسایل پاسخ داده شود اما این اقدام تلویزیون موجب ایجاد ابهامات و سوالاتی در ذهن مردم خواهد شد.
برنامه گفتوگوی زنده رییسجمهور با مردم همواره از سوی تلویزیون بطور کامل و زنده پخش شده است اما اینبار که برای اولین بار علاوه بر مجری صداوسیما تعدادی از خبرنگاران رسانههای دیگر نیز برای این برنامه به ریاست جمهوری دعوت شده بودند، صداوسیما در اقدامی غیرحرفهای، بخش پرسش این خبرنگاران و پاسخهای رییسجمهور را به بعد از پخش سریال شبکه یک موکول کرد.
در همین حال، سامانه پیامکی اطلاع رسانی دولت (پاد) با ارسال پیامی کوتاه اعلام کرد: «صداوسیما در اقدامی غیرمنتظره پخش زنده گفتوگوی رادیو تلویزیونی رئیسجمهور را به بهانه پخش آگهی، سریال و موسیقی قطع کرد.»
به گزارش ایسنا، صداوسیما همچنین از پخش پرسش انتقادی خبرنگار یکی از خبرگزاریها و پاسخ رییسجمهور به این پرسش خودداری کرد.
خبرنگار خبرگزاری مهر آخرین فردی بود که سوال خود را در قالب انتقاداتی از عملکرد اقتصادی دولت در حوزههایی نظیر اشتغال، هدفمندی یارانهها، وضعیت درآمدها و مبارزه با مفاسد اقتصادی مطرح کرد که در این میان رییسجمهور خطاب به این خبرنگار گفت: گویا جای من و شما با یکدیگر عوض شده است.
خبرنگار مذکور گفت که این موارد از دغدغههای مردم است که احمدینژاد نیز پاسخ داد: گویا اینها دغدغههای ذهنی شماست.
احمدینژاد در پاسخ گفت: خبرگزاری مهر، خبرگزاری وابسته به سازمان تبلیغات است که با پول دولت اداره میشود. البته شما در اینجا بیانیهای را خواندید و اشکالی هم ندارد اما مطمئنا شما پیش هیچ مسئول دیگری نمیتوانید چنین بیانیهای را بخوانید و فقط پیش احمدینژاد میتوانید بخوانید. شما بیانیهای را خواندید که یک سری اتهامات به دولت است.
وی یادآور شد: یک فردی مطرح کرده که بزرگترین فساد اقتصادی در دوره ما اتفاق افتاده، در دوره ما پنج تا جنگ نیز اتفاق افتاده، ارتباط آن به دولت چیست؟ خیلیها کارهای بسیاری میکنند اما چه ربطی به دولت دارد؟ آیا دولت نقشی داشته؟ من همچنان میگویم که پاکترین دولت هستیم. بله، کسانی که حقوق ثابت میگیرند در این یک سال آسیب دیدهاند. قبل از یک سال چگونه بود؟ آیا آسیب دیدند؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
افشای مفاسد اخلاقی مسئولان سایت بازتاب را تعطیل کرد
ایجاد شده در: 02/23/2013 - 04:08
.
سایت بازتاب طی یک سال فعالیت رسانه ای خود برای سومین بار از دسترس عموم خارج شد.
به گزارش کلمه، سایت بازتاب از روز پنجشنبه از دسترس خارج شده و آنطور که مدیر مسئول آن در صفحه فیس بوک خود نوشته حکم دادگاهی دارد. وی نوشته بود که دادگاه تشکیل می شود قاضی می گوید چیز خاصی در پرونده نیست، حتی یک سوال هم نمی پرسد، اما وقتی برای گرفتن حکم مراجعه می کنی، می بینی هم به حبس هم به جریمه نقدی محکوم شدی،از علت می پرسی می گوید برادران پیگیری کرده اند، حواله ات می دهد به دادگاه تجدید نظر، فکرمی کنی آنجا چه خبر است؟ اما تاکنون هیچ رسانه ای این خبر را منتشر نکرده است.
سایت بازتاب مدتهاست که در ایران فیلتر شده، اما از چند روز گذشته امکان به روز شدن هم از این سایت گرفته شده است.
هفته گذشته بدنبال افشای برخی از مفاسد اقتصادی به فساد گسترده اخلاقی در میان مسئولان کشور پرداخت. این سایت نوشت: کسانی که تا دیروز متصدی کشف فساد روشنفکران و مدیران تکنوکرات بودند، خود در دام فساد اخلاقی افتاده اند. رسوایی این افراد یا از طریق کشفیات خانوادگی همسر و نزدیکانشان بر ملا می شود و یا از طریق فعالیت نهادهای نظارتی، به ویژه حفاظت اطلاعات دستگاه ها .ارتباطات جنسی برخی مداحان مشهور با خانم های متعدد، سقوط اخلاقی مدیران امنیتی و قضایی، صرف مشروبات الکلی و مواد مخدر توسط نیروهای به ظاهر حزب اللهی زنگ فروپاشی اخلاقی را به صدا درآورده است.
فیلترینگ سایت بازتاب در زمستان سال گذشته در حالی که تنها یک ماه از فعالیتش می گذشت در آستانه انتخابات نهم به دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه صورت گرفته بود.
آنان مدعی شده بودند که که عملکرد سایت در راستای تشویش اذهان عمومی بوده است. گفته می شد انتشار قرارداد ترکمنچای چینی از موارد اتهامی این سایت است.
پس از آن این سایت بارها از دسترس خارج شد که مدیرمسئول سایت از آن بعنوان حملات سایبری یاد کرده بود.
طی هفته های اخیر سایت بازتاب اقدام به افشاگری در مورد ارتباطات سعید مرتضوی و بابک زنجانی کرده بود. به نوشته بازتاب، بابک زنجانی در دولت احمدی نژاد، علاوه بر دلالی هواپیما و واگذاری پروژههای رانتی، دهها میلیارد دلار نفت به صورت غیرقانونی و پیش از آغاز تشدید تحریمها، بدون اسناد ضمانتی موثر به بابک زنجانی تحویل داده شده که او از این معاملات، در طول پنج سال گذشته به ثروتی بالغ بر هزاران میلیارد تومان رسیده است.
با افشای نواری که سعید مرتضوی از فاضل لاریجانی ضبط کرده بود، پای بابک زنجانی بیش از پیش به رسانهها باز شد و ارتباط او با سید حسین میرکاظمی، مشهور به رعیت همان کسی که عکس معروفی از او با کلتی در دست در جریان راهپیمایی های اعتراضی ۸۸ منتشر شده بود، به رسانه ها راه یافت.
کیهان نیز بارها این سایت را به اتهامات واهی متهم کرده و مطالبی علیه آن منتشر نموده بود.
دادگاه وجدان کجاست؟
روز پنجشنبه نیز پس از آنکه بازتاب باز از دسترس خارج شد، فواد صادقی در صفحه شخصی فیس بوک خود نوشت: اینکه تحت حمله سایبری شدید و گرانقیمتی که با دلارهای نفتی رانتخواران از آنور آب سفارش داده است قرار بگیری، اینکه در دادگاه بدون هیچ دلیل قانونی وصرفا براساس سفارش محکوم شوی، اینکه حجم زیادی از انرژی و وقت برادرانی که باید متمرکز بر مقابله با رانتخواران و جاسوسان واقعی شود صرف پرونده سازی و فشار اقتصادی و روانی بر رویت شود یکطرف و اینکه غضنفرهای خودی که هیچ هزینه ای نداده اند صرفا بدلیل توهم و حرفهای خاله زنکی مدام شایعه سازی کنند وتهمت بزنند طرف دیگر. واقعا به این نتیجه رسیده ام که با این وضعیت اخلاقی دوستان ما،ادامه حکومت کردن برای برادران اصلا مشکل نیست.
تاکنون در سایر رسانه ها خبری از فیلترینگ سایت بازتاب منتشر نشده است. اما آنگونه که فواد صادقی در صفحه فیس بوک خود نوشته است: گویی که دادگاهی تشکیل شده و شاکی وجود داشته است.
فواد صادقی نوشته است: دادگاه تشکیل می شود قاضی می گوید چیز خاصی در پرونده نیست، حتی یک سوال هم نمی پرسد، اما وقتی برای گرفتن حکم مراجعه می کنی، می بینی هم به حبس هم به جریمه نقدی محکوم شدی،از علت می پرسی می گوید برادران پیگیری کرده اند، حواله ات می دهد به دادگاه تجدید نظر، فکرمی کنی آنجا چه خبر است؟
به گزارش کلمه، پایگاه اطلاع رسانی بازتاب زمستان پارسال بدنبال تعطیلی سایت آینده برای دومین بار به صحنه رسانه های کشور آمد.
این وبسایت که پیشقراول فعالیت رسانه ای آنلاین است، از اولین سایتهایی بود که با حکم قضایی فیلتر شد و مدیر مسئول آن کار خود را در آینده پیش گرفت.
مافیای اقتصادی شاید اولین بار بود که توسط نویسندگان این رسانه به ادبیات ژورنالیستی آنلاین وارد شد همان واژه ای که توانست فواد صادقی را با شکایت محمدرضا رحیمی که آن زمان ریاست دیوان محاسبات را داشت، راهی دادگاه کند و حکم قضایی برای تعطیلی این سایت بگیرد.
فؤاد صادقی از اعضای بسیج دانشجویی امیر کبیر و مؤسس تشکل کانون اندیشه دانشجوی مسلمان در این دانشگاه بود. برادر وی شهید فرید صادقی از شهدای دفاع مقدس میباشد، سردبیری سایت نزدیک به محسن رضایی را بعهده داشت.
بعد از فیلترینگ بازتاب، وی سایت آینده را راه اندازی کرد، سایتی که سال پیش بعلت پاره ای مسایل تعطیل شد!
فواد صادقی، در زمانی که سردبیر سایت آینده نیوز بود به اتهام درج مصاحبه ای با هاشمی رفسنجانی بازداشت شد. در این سایت به نقل از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشته بود که آقای خامنه ای مانع موفقیت تلاش هایش برای از سر گیری روابط ایران و آمریکا شده است.