mmدیدار سخنگو و اعضای جبهه ملی ایران با خانواده محمد اولیایی فرد و نرگس محمدی
روز شنبه دکتر داود باوند سخنگوی جبهه ملی ایران به اتفاق کوروش زعیم ،عیسی خان حاتمی، پیمان عارف، گیتی پورفاضل و سمیرا جمشیدی ،اعضای شورای مرکزی و سازمانهای دانش آموختگان ،حقوقدانان و مهندسین جبهه ملی ایران با حضور در منزل محمد اولیایی فرد، وکیل مدافع حقوق بشر و عضو سازمان حقوقدانان جبهه ملی ایران که در حال حاضر بیش از ۳ ماه است که در زندان اوین زندانی بوده ،دوران محکومیت ۱ ساله خود تحت عنوان "تبلیغ علیه نظام" را سپری میکند ،به دبدار و دلجویی از خانواده این مدافع سرشناس زندانیان سیاسی پرداختند.
به گزارش دانشجونیوز، در این دیدار اعضای جبهه ملی به پرسش از وضعیت اولیایی فرد پرداخته و همسر وی در پاسخ به محدودیتهای شدید ارتباطی و بویژه تلفن ۳ دقیقه ای بند ۳۵۰ برای زندانیان سیاسی پرداخته ،ضمن اسفناک خواندن شرایط بهداشتی این بند مخروبه به گرمای شدید این بند که ناشی از واقع شدن بند سیاسی ۳۵۰ در زیرزمین است اشاره کرد.
همچنین وی اذعان داشت که متاسفانه در این ۳ ماهه تنها ۱ بار موفق به دیدار حضوری همسرش گردیده و ملاقاتهای حضوری تنها با اجازه دادستان تهران امکانپذیر میباشد. مسعود اولیایی فرد برادر و وکیل محمد اولیایی فرد نیز با تاکید بر اینکه برادرش رای صادره و نحوه ابلاغ رای را غیر قانونی میداند ،از دلایل برادرش برای اجتناب از پذیرش ابلاغ رای به خود و وکلایش به صورت متداول در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب سخن گفت.
گیتی پورفاضل دیگر عضو جبهه ملی که خود در مقام وکیل دادگستری وکالت بسیاری از فعالین سیاسی زندانی را در دادگاه انقلاب بر عهده دارد نیز به انتقاد از رای صادره در مورد اولیایی فرد پرداخته کانون وکلای دادگستری را به دفاع از اعضای خود فراخواند. وی همچنن با تشریح عملکرد شعبه ۲۶ دادگاه انقلابدر قبال وکلاء رفتار قاضی پیرعباسی و بویژه رئیس دفتر شعبه با وکلاء و از جمله اولیایی فرد را نامناسب و توام با سوء تفاهم دانست.پیمان عارف روزنامه نگار و فعال دانشجویی عضو جبهه ملی نیز که خود
به تازگی از زندان آزاد شده و اولیایی فرد از وکلای وی محسوب میگردد نیز ضمن ستایش از فعالیتهای وی در راستای صیانت از حقوق سیاسی-مدنی افراد مراتب تاثر عمیق خود را از زندانی شدن اولیایی فرد بیان داشت.
در ادامه دیدارهای روز شنبه جبهه ملی ،ایشان به بیمارستان ایرانمهر قلهک جایی که نرگس محمدی در آنجا بستری است رفته به عیادت از این فعال حقوق بشر و نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر پرداختند. نرگس محمدی در این دیدار ضمن تشکر از حضور اعضای جبهه ملی و با توضیح در مورد بیماری وشرایط جسمانی خود گفت: من که چریک نبودم. من که حتی یک مبارز سیاسی نبودم که مطلبی برای پنهان کردن داشته باشم. من تنها یک فعال حقوق بشر و یک مادر نگران برای کودکان خردسالم هستم. چرا در این کشور باید با یک فعال حقوق بشر اینچنین برخورد شود؟ تقی رحمانی همسر نرگس محمدی نیز که خود از فعالین سرشناش ملی-مذهبی است مراتب قدردانی خود را از حضور دکتر باوند و جمع همراه ابراز داشت.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
عصر آدینه 18 تیر 1389، شماری از هموندان شورای مرکزی، رهبری و سازمان دانش آموختگان جبهه ملی ایران از بانو نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و مدافع زندانیان سیاسی و عقیدتی که پس از 22 روز در بند 209 زندان اوین، با وثیقه 50 میلیون تومانی و با بیماری فلج موضعی که در زندان به آن دچار شده بود، آزاد شده بود، در بیمارستان عیادت کردند. دیدار کنندگان عبارت بودند از آقایان هرمیداس باوند، عیسی خان حاتمی، بیژن جانفشان، کورش زعیم و پیمان عارف.
دفتر مردمداری جبهه ملی ایران
تهران - 19 تیر 1389
~~~~~~~~~~~~~~~`
دیدار از خانواده محمد اولیایی فر / دفتر مردمداری جبهه ملی ایران
بامداد روز آدینه 18 تیر 1389، آقایان هرمیداس باوند، عیسی خان حاتمی، بیژن جانفشان، کورش زعیم و پیمان عارف و بانو گیتی پورفاضل، از جبهه ملی ایران و همبستگی برای دموکراسی و حقوق بشر در ایران، از خانواده محمد اولیایی فر، هموند سازمان حقوقدانان جبهه ملی ایران، فعال حقوق بشر و مدافع زندانیان سیاسی و عقیدتی، دیدار کردند و مراتب انزجار خود را از رفتار حاکمیت نسبت به فعالا سیاسی و حقوق بشری ابراز و لغو محکومیت و آزادی ایشان و همه زندانیان وجدان را خواستار شدند.
دفتر مردمداری جبهه ملی ایران
تهران - 19 تیر 1389