استقلال - آزادی - عدالت اجتماعی (جمهوری ایرانی)
به سایت خبری جبهه ملی ایران ،پرببنده ترین سایت نیروهای ملی خوش آمدید
این سایت خبری مستقل است و به انعکاس اخبار تشکلهای جبهه ملی ایران و نیروهای ملی در سراسر جهان اختصاص دارد
از دیگر صفحات این تارنما در زیر این پیام با کلیک روی صفحه دیدن کنید
 
¤ اخبار دانشجویی
¤ صدور حکم زندان برای ۲۰ نفر از بازداشت شدگان زلزله آذربايجان
¤ دیدار اعضای جبهه ملی ایران با فرید طاهری
¤ روز دانشجو در مزار کیانوش آسا/ بیانیه دفتر تحکیم وحدت
¤ احضار مجدد پیمان عارف به دادگاه
¤ پیمان عارف بار دیگر از تحصیل محروم گردید.
¤ دفتر تحکیم وحدت و سازمان دانش آموختگان ایران در بیانیه ای مشترک: «صدای دانشجویان دربند باشیم»
¤ بیانیه‌ دانشجویان و دانش‌آموختگان لیبرال; «تشکیل جبهه‌ دموکراسی‌خواهان برای صیانت از منافع ملت ایران در مقابل استبداد داخلی»
¤ ممانعت از آزادی پیمان عارف، فعال سابق دانشجویی
¤ پیمان عارف، دانشجوی زندانی، پس از اعتصاب غذا به بیمارستان منتقل شد
¤ پیمان عارف برای سومین بار بازداشت شد
سایتهای دیگر
 
اندیشگاه ملی/ آریان پور
¤ صفحه اول  ¤ اخبار ايران  ¤ اخبار جبهه ملی  ¤ بیانیه های جبهه ملی  ¤ کورش زعيم  ¤ جبهه ملی اروپا  ¤  واشنگتن  ¤ اخبار دانشجویی  ¤ خارج از کشور  ¤ دکتر ورجاوند  ¤ زنان  ¤ نشریات  ¤ دیدگاه  ¤ دریادار مدنی  ¤ رضا آذرخش  ¤ اندیشگاه ملی/ آریان پور  ¤ کنگره ملی/ امیرانتظام  ¤ مقالات  ¤  عضويت  ¤ نهضت آزادی/حزب ملت ایران  ¤ کارگران  ¤  اسناد جبهه ملی  ¤ جوانان جبهه ملی  ¤ دکتر باوند  ¤ كانون انديشه و سخن.  ¤ بیژن مهر  ¤  سمينار جبهه ملی  ¤  فرهنگ  ¤ همبستگی برای دمکراسی و حقوق بشر در ایران  ¤ دفتر پژوهش های جبهه  ¤ اخبار زندانیان سیاسی  ¤ برنامه تلوزیون  ¤ اقتصاد  ¤ آلبوم عکسها  ¤ تماس با ما ¤ آرشیو خبرها
پایگاه های نظامی آمریکا در سرتاسر جهان/امیر هوشنگ آریان پور
18 خرداد 1386       بازگشت به صفحه قبل 
پایگاه های نظامی آمریکا در سرتاسر جهان
چگونه آمریکا در حال گسترش امپراتوری خود می باشد

در حالیکه کشور آمریکا بهیچ کشوری در جهان اجازه نداده است که در داخل سرزمین آمریکا ، آلاسکا، هاوائی، گوام و پورتو ریکو و حتی در نزدیکی های این سرزمین ها پایگاه نظامی ایجاد کند؛ ولی وزارت دفاع آمریکا و مرکز فرماندهی آن " پنتاگون" با تحت فشار قرار دادن سایر کشورها موافقت آنها را برای ایجاد پایگاه های نظامی آمریکا در کشورشان بدست آورده است. اکثر این پایگاه ها فقط از قوانین مصوبه کشور آمریکا تبعیت کرده و کشورهای میزبان حق کوچکترین دخالتی در نحوه عملکرد ، اداره و فعالیت های نظامی آن ندارند. لذا به وضوح می توان نتیجه گرفت که کشور آمریکا با این روش خود توانسته است یک نوع جدیدی از امپراطوری را در خیلی از کشورهای به اصطلاح آزاد جهان بر قرار کند.
تاریخ امپراطوری های مهم جهان از چند هزار سال پیش شروع می گردد. ولی پس از پیشرفت صنعت کشتی سازی و اختراع تفنگ و توپ در قرن شانزدهم چند کشور اروپایی از جمله پرتقال، اسپانیا، هلند، انگلیس، اطریش و فرانسه ، شروع به کشورگشایی کرده و بیشتر کشورهای موجود آن زمان را که بعضی از آنها دارای تاریخ چند هزار ساله بودند و مناطق و سرزمینهای دور افتاده و ظاهراً بی صاحب در آمریکای شمالی و مرکزی و جنوبی و قاره استرالیا و نیوزلند و حتی قطب شمال و جنوب را به زور نیروی نظامی پیشرفته (آن زمان) به تصرف خود در آوردند. در نتیجه امپراطوری هایی بنام : بریتانیای کبیر، اسپانیا، پرتقال، اطریش، عثمانی و فرانسه بوجود آمدند.
بعضی از این امپراطوری ها چون پرتقال و اسپانیا بتدریج مستعمرات خود را در دنیا از دست دادند، و پس از جنگ بین المللی اول امپراطوری های اطریش و عثمانی نیز مضمحل گردیدند. در سال 1948 آخرین امپراطوری جهان یعنی بریتانیای کبیر نیز پس از مبارزات سرسختانه مردم شبه قاره هندوستان مجبور به واگذاری حکومت به مردم هندوستان گردید و دست از داشتن امپراطوری برداشت.
البته کشورهای دیگری چون: آلمان، ایتالیا و ژاپون نیز داعیه ایجاد یک امپراطوری را در سر می پروراندند، ولی با شکست در جنگ دوم جهانی خواسته آها عملی نشد.
پس از پیروزی در جنگ جهانی دوم کشورهای آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی هر دو نوع دیگری از امپراطوری را برای خود براه انداختند. 1- اتحاد جماهیر شوروی با تصرف کشورهای اروپای شرقی و وادار نمودن آن ها به پیوستن به بلوک کمونیستی امپراطوری سوسیالیستی را بوجود آورد. این امپراطوری با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1989 خود بخود از بین رفت . 2- ولی کشورآمریکا امپراطوری خود را به طریق دیگری پایه گذاری نمود!
نیروهای مسلح این کشور که در اواخرسال 1945، با عقب زدن نیروهای متجاوز آلمانی و متحدانش وارد سرزمینهای فرانسه، آلمان، ژاپون، ایتالیا و غیره شده بودند؛ بنام برقراری صلح و حفظ امنیت و پشتیبانی لجستیکی از مردم این سرزمین ها و بهبود وضع خراب اقتصادی آن کشورها، شروع به ایجاد پایگاه های عظیم نظامی نمود. پس از گذشت بالغ بر 62 سال از آن تاریخ هنوز این پایگاه ها در آن کشورها به فعالیت های خود ادامه می دهند!؟
بر مبنای گزارش سالیانه وزارت دفاع آمریکا بنام: “ Base structure report” که صورت واقعی املاک ارتش آمریکا را در خارج سرزمینهای آمریکا ارائه کرده است؛ اشاره به 702 پایگاه در 130 کشور جهان گردیده است. ولی بطور قطع مسلم است که تعداد پایگاه های آمریکا در سایر کشور هابیش از رقم یکهزاراست.
برخلاف مردم سایر کشورهای جهان که علاقمند ند تا بدانند در کشورشان چه می گذرد ؟ شهروندان آمریکایی نه علاقمندند که بدانند و نه تشخیص می دهند که چگونه کشورشان از طریق ایجاد پایگاه های نظامی در سایر کشورهای جهان توانسته است بربیشتر آن کشورها چیره شده و به نحوی بر آنها امر و نهی کند. ممکن است این عدم آگاهی شهروندان آمریکایی را به علت محرمانه نگه داشتن این فعالیت های سیاسی و نظامی دانست.
شبکه زنجیره ای پایگاه های آمریکا در پنج قاره جهان ( بجز قطب جنوب) بررویهم تشکیل یک نوع امپراتوری جدیدی را داده است که دارای مختصات خاص مربوط به خود بوده و در باره اش در هیچ یک از کلاسهای درس جغرافیا صحبتی نمی شود.
بدون پی بردن به ابعاد عظیم این پایگاه های کمر بندی که آمریکا بدور زمین کشیده است، بسختی امکان پذیر است که بتوان نتیجه گرفت که این امپراطوری جدید که ستونهای اصلیش بر روی قدرت نیروهای نظامی آمریکا بنا شده است، تا چه میزانی به اصول قانون اساسی آمریکا لطمه زده است!؟
پس از پایان جنگ جهانی دوم و جنگ کره ، ایجاد این پایگاه های نظامی در سطح دنیا شروع گردید. هدف آمریکا و بعضی از کشورهای غربی در پشتیبانی از ایجاد این پایگاه ها در مرحله یکم جلوگیری از نفوذ اتحاد جماهیر- شوروی که به سرعت مشغول توسعه نفوذ خود در کشورهای اروپای شرقی ، خاور دور ، خاور میانه و افریقا بود. در مرحله دوم با پیاده کردن طرح مارشال (Marshal Plan) ظاهراً هدف آمریکا کمک به کشورهای شکست خورده در جنگ و کشورهای عقب نگهداشته شده و یا بقولی "جهان سومی" به منظور دوباره سازی صنایع از بین رفته آنها و بهبود وضع اقتصادی شان بود.
با گذشت زمان مشاهده کردیم که تعداد این گونه پایگاه های آمریکایی بتدریج اضافه شده و گسترش آنها را به منظور پیشگیری و دفاع از اروپای غربی و کشورهای آزاد جهان وانود می کردند!
ولی پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و آزادشدن ده ها کشور که یا جزو مستعمرات شوروی بوده و یا بصورت اقمار آن کشور بحساب می آمدند و با توجه به این حقیقت که به دلایلی کشور روسیه دست از حالت تهاجمی خود برداشت و دیگر خطری کشورهای آزاد جهان را تهدید نمی کرد. مشاهده می کنیم که نه تنها تعداد پایگاه های آمریکا رو به کاهش نرفت، بلکه روز بروز تعداد آنها بیشتر گردیده است. ضمناً این پایگاه ها، ظاهراً از حالت دفاعی خارج شده وعملناً به صورت پایگاه های تهاجمی در آمدند.
پس از وقایع ناگواریازدهم سپتامبر 2001 ، تغییر کلی در سیاست خارجی - نظامی آمریکا در مورد وظیفه اصلی پایگاه هایش در سطح جهان داده شد و مبارزه با تروریسم جهانی را در راس وظایف این پایگاه ها اعلام نمود.
به نوشته چالز جانسون در کتاب Nemesis” “ تا سال 2005 برابر گزارش وزارت دفاع آمریکا تعداد این پایگاه ها بالغ بر 737 بوده است ولی از آن سال به سرعت تعدادشان افزایش یافته و به بیش از یکهزار رسیده است.
پایگاه هایی که در این اواخر ساخته شده و وزارت دفاع آمریکا در گزارشات خود اشاره ای به وجود آنها نمی کند عبارتند از:
12 پایگاه در عراق ، 106 قرارگاه ( Garrison ) در افغانستان و پایگاه نظامی بسیار بزرگ Camp Band steel در کوسووو Kosovo که پس از جنگهای داخلی 1999 در یوگوسلاوی احداث شده است. علاوه بر آنچه ذکر شد، کشور آمریکا پایگاه های جدیدی در اروپای شرقی، اسرائیل، قطر و سایر شیخ نشینهای خلیج فارس ساخته است. ضمناً در حال مذاکره با کشورهای جدیدی که به تصرف خود در آورده است و یا جدیداً تاسیس شده اند می باشد تا اجازه تاسیس پایگاه هایی در آن مناطق دریافت کند.
Wiki Pedia the free encyclopedia در سایت خود نوشته است:
کشور آمریکا دارای بالغ بر یکمیلیون و چهارصد هزار نیروی نظامی فعال است. از این تعداد 325 هزار در خارج سرزمینهای آمریکا مستقر شده اند. در حال حاضر آمریکا در حال جنگ در چندین کشور جهان است، از جمله در افغانستان و عراق. ضمناً بنام ماموریت های حفظ صلح در چندین کشور بسر می برند.
برابر آماری که وزارت دفاع آمریکا در ماه جون 2005 منتشر کرده است ، اسامی کشورهایی که بیش از یکصد نفر از افراد نظامی آمریکا درآنجا بسر می برند بشرح زیر می باشد:
کشور تعداد پایگاه افراد نظامی آمریکا افرادسایر کشورها
عراق 6 200،169 26000
افغانستان 10 19,500 6500
جیپوتی 1 200
افریقا جمعاً 800
مصر صحرای سینا 1 384
سایر کشورهای افریقایی 250
آسیاً جمعاً 000،97
کره جنوبی 13 285،40 ( از سال 1953)
ژاپون 4 045،40 ( از سال 1945)
دیگو گارسیا 1 491
فیلیپین 1 100
سنگاپور 1 196
تایلند 1 113
تایوان 1 ؟
گوام 3 ؟
ناوگان مستقر در خاور دور 601،16
استرالیا بالغ بر 200 نظامی در سفارت آمریکا مشغول خدمت می باشند. بعلاوه در پایگاه نظامی Pine Gap در استرالیا عده کثیری افراد نظامی آمریکا مستقر شده اند که به علت محرمانه بودن ماموریتشان، از نوع فعالیتشان اطلاعی در دست نیست.
اروپا
آلمان 16 603،70 ( از سال 1945)
ایتالیا 2 354،13
انگلیس 10 801،11
بوزنیا و هرگوینا 1 931،2
اسپانیا 2 968،1
ترکیه ؟+ 3 863،1
ایسلند ؟+1 754،1
سربیا و کوسووو 3 733،1
بلژیک 1 534،1
پرتقال ( در جزیره ایزور) 1 016،1
هلند 1 722
یونان 1 562
گرین لاند 2 122
ماسادونیا 1 104
ناوگان مستقر در مدیترانه 534،2
قبرس 1 ؟
دانمارک 1 ؟
فرانسه 1 ؟
نروژ 2 ؟
هانگاری 1 ؟

آسیای مرکزی
قزاقستان 1 1000 در پایگاه هوایی Ganci ( گانسی نام رئیس ماموران آتش نشانی نیویورک بود که در وقایع 11 سپتامبر 2001 کشته شد.)
جورجیا 1 38 افسر و درجه دار برای تدریس در پایگاه Kritsanisi
اوزبکستان 1 ؟
آذربایجان ( قفقاز) ؟+ 1 ؟
خاور میانه ( شامل نظامیان عراق و افغانستان نمی گردد)
قطر 1 432،3
بحرین 1 496،2
امارات متحده عربی 1 117،1
عربستان سعودی 4 291 ( تعداد حقیقی بمراتب بیش از این است!)
کویت ؟+ 2
ناوگان خلیج فارس 592 ( در حال حاضر به علت اعزام چندین ناوگان به خلیج فارس عده افراد نیروی دریایی آمریکا بالغ بر 17000 است)
آمریکای جنوبی و مرکزی
گوانتانامو در کوبا 1 700 ( تعداد حقیقی بیش از این است)
هندوراس 1 413
پاناما 1 ؟
جزایر مارشال 1 ؟
ناوگان مستقر در آمریکای مرکزی 250

کشور آمریکا 195،168،1 افراد نظامی در سازمانهای وزارت دفاع مشغول خدمت می باشند؛ به شرح زیر:
کانادا ؟ 147
در خاک آمریکا ؟ 215،958 ( 87 پایگاه هوایی )
هاوایی ؟ 801،35
گوام ؟ 315،3
پورتوریکو ؟ 769
آلاسکا ؟ 989،17
ناوگان های آمریکا 666،120

U

در 46 کشور جهان آمریکا فاقد پایگاه نظامی و یا حضور افراد نظامی می باشد.
در 156 کشور جهان افراد نظامی آمریکا حضور دارند.
در 63 کشور جهان آمریکا دارای یک یا چند پایگاه نظامی است.
پس از وقایع 11 سپتامبر 2001 ، آمریکا در 7 کشور جهان بالغ بر 13 پایگاه نظامی ایجاد کرده و در آنها بیش از 255 هزار نیروی نظامی مستقر کرده است.
ارتش آمریکا بالغ بر نیم میلیون سرباز، جاسوس، تکنیسین، معلم، دانشمند و خانواده های وابسته به آنها و کنتراتچی های غیر نظامی را به منظور انجام خدماتی خاصی در خارج کشور آمریکا بکار گرفته است. به این طریق موفق شده است کنترل دریاها و سرزمین های جهان را در دست گرفته و به طریقی بر اکثر کشورها فرمانفرمایی کند. برای رسیدن به این هدف وزارت دفاع آمریکا از 12 ناوگان مستقل دریایی عظیم Task force)) خود که در راس هر ناوگان یکی از ناوهای هواپیما بر به نامهای زیر قرار دارد استفاده می کند:
Kitty Hawk , Constellation, Enterprise, Dowight D. Eisenhower, Nimitz, John F. Kennedy, Abraham Lincoln, Theodore Roosevelt, Carl Vinson, Harry S. Truman, John C. Stennis, George Washington, Ronald Regan
در هر "ناوگان مستقل" علاوه بر ناو هواپیما بر چندین فروند رزم ناو، ناوشکن، فریگیت، زیردریایی، ناو پشتیبانی لجستیکی، مین جمع کن و غیره شرکت دارند . سلاح این ناوگان شامل انواع موشکهای دریا به دریا، دریا به هوا، دریا به زمین و موشک های قاره پیما مجهز به کلاهک اتمی، یا کلاهک معمولی، توپهای دور زن با کالیبر بیش از 10 اینچ و انواع هواپیما ها و هلیکوپتر ها و غیره است .
با استفاده از این 12 ناوگان مستقل و پایگاه های هوایی، نظامی و دریایی خود در خارج آمریکا در حالیکه بیشتر این پایگاه ها مجهز به آخرین دستگاه های پیشرفته الکترونیکی ( شنوایی و بینایی) و به گونه بسیار محرمانه مشغول جمع آوری اطلاعات در کلیه امور مردم کشورها ( طرز تفکر آنها، اظهاراتی که می کنند، فاکس هایی که می فرستند، ای – میل هایشان به یکدیگر، اطلاعات اقتصادی، صنعتی، کشاورزی، پزشکی ، دامداری و غیره ) می باشند.
وجود این پایگاه ها در سطح جهان باعث ثروتمند شدن تعداد زیادی از صنایعی که در تامین نیازمندیهای گوناگون و عظیم تجهیزات ، دستگاه ها ، سلاح وسایر احتیاجات این پایگاه ها دست دارند شده است.
در گزارش وزارت دفاع آمریکا آمده است که در این پایگاه ها بالغ بر253,288 فرد نظامی و در حدود همین رقم خانواده ها و کارمندان سویل وزارت دفاع مستقر شده اند. ضمناً بیش از 50 هزار از افراد محلی در این پایگاه ها مشغول انجام بعضی خدمات عادی و غیر محرمانه می باشند.
در همان گزارش وزارت دفاع تعداد سربازخانه ها، انبارهای بزرگ و آشیانه هواپیما ها، مریضخانه و سایر تاسیسات را جمعاً 44,870 دانسته است. علاوه بر آن 4,844 ساختمان در اجاره نیروهای نظامی در خارج کشور است. ولی در حقیقت صورت ارائه شده توسط پنتاگون بهیچ وجه کامل نبوده و پایگاه های آمریکا در کوسووو، افغانستان، عراق، اسرائیل، کویت، قرقیزستان، قطر، اوزبکستان و غیره در آن گنجانیده نشده است. در اوکیناوا یکی از جزایر ژاپون که از سال 1945 به صورت یک مستعمره آمریکا در آمده است، پنتاگون فقط یک پایگاه را منظور کرده است، در حالیکه در آن جزیره بیش از 10 پایگاه نظامی در فضائی به وسعت 5 هزار جریب مشغول فعالیت است که در لیست پنتاگون صحبتی از آنها نشده است.
در انگلستان پنتاگون دارای پایگاه الکترونیکی محرمانه ای است که به فعالیت های جاسوسی مشغول است . این پایگاه که هزینه تکمیل آن بالغ بر 5 بیلیارد دلار بود؛ ظاهراً در تحت نام " پایگاه سلطنتی هوایی انگلیس" به فعالیت خود ادامه می دهد.
اگر حقیقتاً آمریکا تعداد پایگاه هایش را در خارج کشور اعلام کند؛ این تعداد به بیش از یکهزار خواهد رسید. ولی نه تنها مردم از وجود آن ها بی اطلاع اند بلکه وزارت دفاع نیز اطلاعی از وجود بعضی از آنها ندارد!
نحوه خدمت سربازان در ارتش آمریکا با زمان خدمت در جنگ جهانی دوم ، کره و ویتنام فرق کلی دارد. در زمان حال همه سربازان به صورت داوطلب خدمت کرده و از حقوق و سایر مزایای کارمندان رسمی دولتی استفاده می کنند.
کلیه خدماتی چون نظافتچی ها، آشپزها و پیشخدمت ها، امور باغبانی، لباس شوئی، سلمانی، پست، و مشابه که در گذشته توسط سربازان وظیفه انجام می گرفت در زمان حال بوسیله کنتراتچی های سویل انجام می گیرد. در راس این کمپانیهای سویل شرکتهای پر اسم و رسمی چون: Kellog, Brown & Root, و Dyn Corp و Vinnell Corporation قرار گرفته اند.
به طور متوسط یک سوم کل بودجه هر پایگاه صرف پرداخت هزینه خدمات ارائه شده توسط این کمپانیهای خدماتی می گردد.
سعی شده است که نحوه زندگی افراد نظامی یک پایگاه تا حد امکان توام با آسایس و رفاه باشد. چنانچه روزنامه واشنکتن پست در یکی از گزارشات خود در مورد عراق نوشته بود که: در شهر فالوجا در غرب بغداد، پیشخدمتها با پیراهن سفید و شلوار مشگی و پاپیون سیاه در سالن غذا خوری افسران دیویزیون شماره 82 حمل و نقل هوایی که در منطقه ای که شدیداً مورد حفاظت قرار گرفته است غذا را سرو می کنند. و یا اولین رستوران "فاست فود برگر کینگ" در فرودگاه بین المللی بغداد که تازه ساخته شده است شروع بکار کرد.
بعضی از این پایگاه ها بقدری بزرگ است که برای رفت و آمد افراد در داخل پایگاه نیاز به راه اندازی 9 خط اتوبوسرانی داشتند. بعنوان نمونه به پایگاه جدید التاسیس Camp Anaconda که محل استقرار مرکز فرماندهی 4th Infantry Division است اشاره می شود. وظیفه این پایگاه حفاظت از منطقه ای به وسعت 3840 کیلومترمربع است که از سامره تا تاجی را می پوشاند. وسعت این پایگاه بالغ بر 25 کیلومتر مربع است و بیش از 20,000 افراد نظامی در این پایگاه مستقرند.
یکی از ژنرالهای آمریکایی بنام ماستین رابسون Mastin Robeson که فرمانده پایگاه 1500 نفری Lemonier Camp در کشور جیپوتی در دهانه دریای سرخ است اظهار می کند: برای جلوگیری از " بروز جنگ " نیاز است که نیروهای نظامی آمریکا در همه نقاط سطح زمین حضور داشته باشند.
منظور این ژنرال آمریکایی بدست آوردن جای پا و نفوذ در مناطقی است که هنوز آمریکا نتوانسته است در آن جا رسوخ کرده باشد!؟
علت اینکه پنتاگون علاقمند است پایگاه های دایمی خود را در عراق بوجود آورده و آن کشور را به امپراطوری وسیع خود بپیوندد، بخاطر ذخایر نفتی بسیار غنی که ضمناً استخراج آن نیز آسان است می باشد . ملت های مسلمان جهان بر رویهم بین دو سوم تا سه چهارم ذخایر شناخته شده نفت و گاز جهان را در اختیار دارند. اگر آمریکا بتواند به همه این ذخایر انرژی دست یابد، در آن صورت خواهد توانست با استفاده ازقدرت وتو و جلوگیری از دستیابی سایر کشورهای صنعتی جهان به این منابع انرژی، آنها را وادار به اطاعت و فرمانبرداری بیشتری کند. ضمناً با نشان دادن مسلمانان جهان به گونه مردمان خبیث و دیو صفت و دشمن ( غربیان متمدن!) و شهروندان آمریکایی ؛ در آنصورت مشکل نخواهد بود که اکثرعملیات خلافی را که سازمانهای ضد تروریستی دولتی آمریکایی علیه "تروریست های مسلمان!" انجام می دهند به گونه ای موجه و برحق برای مردم آمریکا توجیه نماید.
سازمان دست راستی American Enterprise Institute خواستار ایجاد: " سواره نظامی در سطح جهان است" که بتواند به سرعت در جلوی مرزها ایجاد مانع کرده و هر جنبش مخالفی را در نطفه خفه کرده و " آدمهای شرور" ( بخوانید مسلمانان ) را به سرعت نابود کنند. البته پس از آنکه یکی از پایگاه های اطلاعاتی آمریکا در سطح جهان اطلاعات راست یا دروغی را در مورد این " شرور ها" اعلام کند!؟
با پیروی از اینگونه نظرات است که وزارت دفاع آمریکا و مقامات مسئول تصمیم گرفته اند ، پایگاه های خود را در مناطقی بنا کنند که احتمال بیشتری برای ایجاد خطر و " شرارت" دارا می باشند. به این علت پنتاگون مشغول ساختن شش پایگاه دائمی در کشور عراق است. این پایگاه ها شامل پایگاهی در مجاورت فرودگاه بین المللی بغداد، و پایگاه هوایی تالیل (Tallil) در نزدیکی ناصریه (Nasariyah) در مغرب عراق و نزدیک مرز سوریه و پایگاه هوایی بشیر (Bashir) در منطقه کرد نشین و پایگاه معروف آنا کوندا (Anaconda) که اخیراً نامش را به پایگاه عملیاتی (Operational Base) تغییر داده اند می گردد. علاوه بر این پایگاه ها قرار است در بخش شمالی کویت که شامل بیش از 664،17 کیلومتر مربع است پایگاه عظیمی ساخته شود که به عنوان مرکز پشتیبانی لجستیکی سایر پایگاه های نظامی آمریکا در خلیج فارس و حوالی آن مورد استفاده قرار گیرد ضمن اینکه به صورت منطقه سبز (امن) یا
( Green Zone) آمریکا در خاور میانه بکار رود.
ایجاد پایگاه های بزرگ و کوچک آمریکا در خاور میانه که برای ایجادشان بیلیون ها دلار هزینه شده و می شود، نشان دهنده این حقیقت است که تا چه اندازه آمریکا خیال ماندن در سرزمینهای خاور میانه را دارا می باشد. به عنوان نمونه می توان به تاسیساتی که برای سفارت جدید آمریکا در منطقه امن بغداد ( منطقه سبز که محل قصرهای صدام حسین بوده است) ایجاد می شود اشاره نمود. نقادان آنرا بنام (Fortress Baghdad ) که معنی اش " دژ بغداد" است می نامند. چون پس از تکمیلش ، بزرگترین سفارت در جهان خواهد بود. ضخامت دیوارهای آن را 15 فوت یا 4,5 متر بتن مسلح تشکیل داده است. به پیشرفته ترین سیستم حفاظتی الکترونیکی و حتی سیستم های موشکی زمین به هوا مجهز شده است. وسعت آن بیشتر از وسعت واتیکان در شهر رم و شش برابر محوطه سازمان ملل در نیویورک است. انواع امکانات رفاهی و راحتی و تفریح برای بیش از یکهزار پرسنل سفارت، گاردهای نظامی، گارد های غیر نظامی در این شهرک عظیم در نظر گرفته شده است. استخر شنای قصر سابق صدام حسین به افراد نظامی آمریکایی اختصاص داده شده است. شهروندان عراقی از هم اکنون این تاسیسات را به چشم نشانه ای از تجاوز نیروهای ستم پیشه و متجاوز آمریکایی که ظاهرآ به منظور برکناری صدام حسین دیکتاتور جلاد بی رحم و استقرار دموکراسی و عدالت وارد عراق شده ولی عملناً پس از ورود بجز کشتار، خرابی، قحطی، بی آبی و بی برقی و بی دوا و درمانی، نا امنی ، بیکاری، خرابی اقتصاد و بروز اختلاف بیشتر بین شیعه و سنی و کرد ها، تجاوز به دختران و زنان عراقی و و و دانسته و وجودش را محکوم کرده اند.
علاوه بر پایگاه های فوق درعراق، در نظر است در مناطقی در اروپای شرقی چون رومانی، لهستان، بلغارستان و در پاکستان، هندوستان، استرالیا، سنگاپور، مالزی، فیلیپین و حتی در ویتنام و در شمال افریقا، در مراکش، تونس و الجزیره و در افریقای غربی در سنگال، غنا، مالی و سیرالیون و در بحرین، عمان و امارات متحده عربی پایگاه های دیگری بنا کنند.
برای اطلاع خوانندگان لازم است ذکر شود که اکثر پایگاه های نظامی که آمریکا در چند دهه گذشته ساخته و یا در حال ساخت آن است ، چون گذشته محل تجمع چندین هزار افراد نظامی و سلاح جنگی و تجهیزات نیست؛ پایگاه های جدید بر مبنای تکنولوژی پیشرفته ساخته شده و مجهز به آخرین دستگاه های الکترونیکی به منظورجمع آوری اطلاعات از طریق ارتباط با اقمار مصنوعی، و کنترل کلیه مخابرات تلفنی، فکسی، اینترنتی ، رادیو و تلویزیونی حوزه مربوط به ماموریت پایگاه خود می باشند. کلیه این اطلاعات به محض دریافت از طریق اقمار مصنوعی به مراکزی در داخل و خارج آمریکا ارسال می گردد. برای اداره این پایگاه های الکترونیکی از تعداد بسیار قلیلی افراد تحصیلکرده، متخصص و با تجربه استفاده می شود. بنابر این چنانچه از لیستی که در بالا به آن اشاره شد دیده می شود تعداد افراد مستقر در هر پایگاه ( الکترونیکی) بسیار محدود می باشد. این گونه پایگاه ها هیچگونه ماموریت اجرایی وعملیات نطامی نداشته و ماموریت های تهاجمی و دفاعی را از طریق 12 ناوگان مستقل دریایی
( Task Force ) و پایگاه های هوایی و مارین آمریکا انجام می دهند.
با بکار گیری این گونه پایگاه های الکترونیکی در سطح جهان وزارت دفاع آمریکا دیگر نیازی به داشتن نیروی زمینی بزرگی که از چندین میلیون نفر تشکیل می شود نخواهد داشت. به این دلیل وزارت دفاع آمریکا طی طرحی مشغول برچیدن تعداد کثیری از پایگاه های نیروی زمینی خود در سرزمین آمریکا و خارج آمریکا است.

پایگاه های نیروی دریایی آمریکا در خارج آمریکا

Commander in Chief, U.S. European Command. US Naval Forces Europe-1
فرماندهی کل نیروهای دریایی در اروپا

Commander in Chief, U.S. Pacific Fleet-2
فرماندهی کل ناوگان پاسفیک ( دریای آرام) . این ناوگان شامل 200 فروند ناو جنگی، 2000 هواپیمای جنگی و بیش از 20,000 افسر و درجه دار است. حوزه ماموریت جنگی آن بالغ بر یکصد میلیون مایل که شامل نیمی از سطح کره زمین می گردد و از قطب جنوب شروع شده همه دریای هند و خلیج فارس و کلیه سواحل افریقای شرق را در بر می گیرد.
3- Navy Guam
مسئولیت این پایگاه پشتیبانی لجستیکی از ناوگان هفتم آمریکاست

Naval Air Station Keflavik, Iceland-4
مقر فرماندهی سازمان " ناتو" در آیسلند است و مسئول پشتیبانی لجستیکی از تاسیسات مربوط به فعالیت های پروازی در آن منطقه می باشد.
Naval Support Activity, Naples, Italy-5
مسئول پشتیبانی از بیش از یکصد پاسگاه دریایی در کشورهای مجاور دریای مدیترانه و پرسنل ناتو و ناوگان ششم آمریکا است.

U.S. Naval Station, Rota, Spain-6
این پایگاه دریایی که محلش مابین جبرالتار و مرز کشور پرتقال است، وظیفه اش پشتیبانی از ناوگان ششم آمریکا در مدیترانه از لحاظ تامین مهمات ، سوخت و مواد نفتی، قطعات یدکی و غیره است.

U.S. Fleet Activities, Sasebo, Japan-7
این پایگاه دریایی در کشور ژاپون مسئول پشتیبانی لجستیکی و تعمیراتی ناوگانی است که در آن منطقه مستقر شده است.
U.S. Seventh Fleet-8
ناوگان هفتم آمریکا که پر تحرک ترین ناوگان جهان است. در این ناوگان بین 50 الی 60 فروند ناو، 350 هواپیمای جنگی و بالغ بر 60 هزار ملوان، درجه دار و افسر دریایی و مارین ( نیروهای مخصوص که هم به امور دریایی و زمینی وارد بوده و ضمن انجام عملیات زیر آبی، چتر باز نیزمی باشند. در حقیقت در کلیه عملیات جنگی ، پیشقراولان از افراد مارین تشکیل شده اند.) این ناوگان در سال 1943 در خاور دور ایجاد گردید و وظیفه اصلیش برقراری صلح و امنیت و آرامش در این منطقه بحرانی جهان است
9- Naval Air station Sigonella, Italy
این پایگاه دریایی- هوایی که در مرکز دریای مدیترانه قرار دارد، به علت موقعیت استراتژیکی فوق العاده ای که دارد؛ ماموریت مشترک بسیار حساسی را عهده دار است.

پایگاه های هوایی آمریکا در خارج کشور
1- Aviano Air Base, Italy
تنها پایگاه هوایی آمریکا در ایتالیا بالغ بر 3100 فرد نظامی و 800 پرسنل سویل مشغول خدمتند.
2- Tuzla Air Base, Bosnia- Herzegovina
یکی از پر رفت و آمد ترین پایگاه های هوایی در منطقه بالکان و مرکز نقل و انتقالات افراد و کالای مختلف متعلق به نیروهای نظامی آمریکا و سازمان " ناتو" است.
3- Incirlik Air base
این پایگاه در جنوب ترکیه واقع شده است و در حالیکه بظاهر یک پایگاه هوایی ترکیه اعلام شده است ولی عملناً افراد نظامی آمریکا آنرا در اختیار دارند.
4- Kadena Air Base , Okinava, Japan
در سال 1945 ایجاد شده است.
5- Kansan Air Base, Republic of Korea
پایگاه هوایی در غرب شبه جزیره کره و در فاصله 50 مایلی سوئل پایتخت کره قرار دارد.
7- Hisawa Aire Base, Japan
پایگاه هوایی هیساوا در ژاپن.
8- Osan Air Base, Republic of Korea
پایگاه هوایی اوسان در کره جنوبی.
9- Ramstein Air Base, Germany.
پایگاه هوایی رامستن در آلمان.
10- Taszar Air Base, Hungary.
پایگاه هوایی تازار در ژاپن.
11- Yokota Air Force Base, Japan
پایگاه هوایی یوکوتا در ژاپن.


لیست بودجه سالیانه نیروهای مسلح 29 کشور جهان
ردیف کشور هزینه های نیروهای مسلح برحسب دلار تاریخ دسترسی به اطلاعات مربوطه
— World Total کل کشورهای جهان 1,164,254,167,000
— NATO Totalسازمان ناتو 849,875,309,000
— EU Totalاتحادیه اروپا 292,745,000,000
1 United Statesآیالات متحده 532,800,000,000 2007
2 United Kingdom انگلیس 66,100,000,000 2007
3 Franceفرانسه 64,611,000,000 2007
4 Germanyآلمان 57,500,000,000 2007
5 Japanژاپون 46,000,000,000 2007
6 People's Republic of Chinaچین 45,500,000,000 2007
7 Russiaروسیه 32,400,000,000 2007
8 Italyایتالیا 32,093,537,000 2006
9 Saudi Arabiaعربستان سعودی 31,255,000,000 2006
10 Indiaهندوستان 21,330,000,000 2007
11 South Koreaکره جنوبی 21,050,000,000 2005
12 Australiaاسترالیا 18,200,000,000 2007
13 Spainاسپانیا 15,792,207,000 2006
14 Canadaکانادا 15,267,891,500 2007
15 Turkeyترکیه 11,492,161,000 2006
16 Netherlandsهلند 10,369,920,000 2006
17 Israelاسرائیل 9,444,000,000 2005
18 Brazilبرزیل 9,940,000,000 2005
19 Republic of Chinaچین ملی 8,400,000,000 2006
20 Greeceیونان 7,648,561,000 2006
21 Polandلهستان 7,262,500,000 2007
22 Singaporeسنگاپور 7,053,000,000 2007
23 Mexicoمکزیک 6,070,000,000 2005
24 Swedenسوئد 5,700,000,000 2007
25 North Koreaکره شمالی 5,000,000,000 2005
26 Iranایران 4,300,000,000 2005
27 Argentinaآرژانتین 4,300,000,000 در دست نیست
28 Pakistanپاکستان 4,253,000,000 2004
29 Norwayنروژ 4,033,500,000 2003


توضیحاتی در مورد بودجه مصرفی ارتش های جهان
1- بودجه ارتش آمریکا به تنهائی برابر است با مجموع بودجه ارتش های جهان!
2- در اکثر کشورهای اروپای غربی خدمت در ارتش به گونه داوطلبی است و لذا کلیه افراد از حقوق و مزایای نسبتاً قابل توجهی برخوردارند؛ در حالی که در کشورهایی چون چین، هندوستان ،کره شمالی، ایران، مصر، پاکستان و مشابه بیشتر افراد نظامی به گونه سرباز وظیفه مشغول خدمت بوده و از حقوق و مزایایی آنچنانی استفاده نمی کنند. اگر این سربازان نیز حقوقی دریافت می کردند در آن صورت بودجه ارتش هایشان بمراتب بیشتر می گردید.
3- اختلاف فاحشی در بین کشور های صنعتی و تولید کننده سلاح و تجهیزات با کشورهای غیر صنعتی که اجباراً سلاح و تجهیزات خود را از کشور های صنعتی خریداری می کنند وجود دارد. کشورهای صنعتی هر مقدار هزینه ای را که صرف تولید سلاح و تجهیزات مورد نیاز ارتش های خود میکنند چون در داخل کشورشان ساخته می شود ؛ لذا باعث ایجاد کار، و رونق اقتصادی و بالارفتن میزان مالیات دریافتی دولت ها - شان می شود؛ در حالیکه در کشورهای غیر صنعتی برای خرید سلاح و تجهیزات مربوطه همه ساله مبالغ هنگفتی از ارز کشور خارج می گردد. این گونه معاملات دارای دو ضرر عمده برای کشور های غیر صنعتی است: ضرر اول برای تهیه ارز مورد نیاز اجباراً ضروری است مواد معدنی که در راس آن مواد نفتی و گازی قرار دارد به خارج با قیمتی که کشورهای صنعتی و کارتلهای نفتی دیکته می کنند فروخته و در مقابل سلاح و تجهیزات جنگی خود را بهر قیمتی که این کشورهای صنعتی عرضه می کنند و مطلقاً جایی برای چانه زدن در نظر نمی گیرند خریداری کنند. دوم اینکه خروج ارز کشور باعث می شود این گونه کشورها قدرت خرید سایر مایحتاج حیاتی و ضروری خود را از دست بدهند؛ در نتیجه استاندارد زندگی مردم این کشور ها در سطح بسیار پائینی در مقایسه با مردم کشور های صنعتی قرار دارد.
4- تولید سلاح و تجهیزات جنگی برای کشورهای تولید کننده باعث رونق اقتصادی و ایجاد کاربوده و بهترین و آسانترین طریقه بازگشت دلارهای نفتی است که به کشورهای صاحب ذخایر نفتی پرداخت شده. در حالیکه خرید سلاح و تجهیزات جنگی باعث فقر و کم کاری و خرابی اقتصاد کشورهای خریدارسلاح است.
5- عربستان سعودی با جمعیت بیست و چند میلیونی که برابرمفاد معاهده و توافق نامه ای که بین آمریکا و کشورش در سال 1945 به امضا رسید ، حفاظت از مرز و بومش را در اختیار کشور آمریکا گذارده است؛ مشخص نیست که برای چه منظوری همه ساله بالغ بر 31 میلیارد دلار صرف تقویت ارتش خود می کند !؟ این بودجه بمراتب بیشتر از بودجه ارتش کشور یک میلیارد نفری هندوستان است! ؟ آیا جز این است که مقامات امپراطوری ایالات متحده آمریکا به " کولونی" خود دستور می دهند که چنان کند؟

پرسنل ارتشهای جهان

ردیف نام کشور نیروهای مسلح دایمی نیروهای ذخیره
برحسب هزار بر حسب هزار
1- چین 2,255 800
2- آمریکا 1,426 858
3- هندوستان 1,414 1,200
4- روسیه 1,200 2,400
5- کره شمالی 1,106 4,700
6- کره جنوبی 687 4,500
7- پاکستان 619 528
8- ایران 552 11,500
9- ترکیه 514 378
10- ویتنام 484 3,000
11- مصر 450 254
12- میانمار(برمه ) 428 320
13- اوکراین 361 1,000
14- آندونزی 316 400
19 آلمان 250 130
20 فرانسه 259 100
21 ژاپن 239 47
25- عربستان سعودی 200 20
28- انگلیس 190 57
32- اسرائیل 168 425
60- کانادا 64 23
68- استرالیا 53 32

از جدول فوق می توان چنین برداشتی نمود:
1- کشورهای پیشرفته و صنعتی دارای ارتش هایی با کیفیت بالاتر و با کمیت کمتری می باشند. چنانچه چهار کشور بسیار پیشرفته و صنعتی جهان یعنی آلمان، فرانسه، ژاپن و انگلیس به ترتیب از لحاظ تعداد در رده های 19، 20 ، 21و 28 قراردارند
2- چنین بنظر می رسد که کشورهای غیر صنعتی که دارای افراد نظامی بیشتری می باشند، سعی کرده اند با اضافه کردن تعداد سپاهیان خود جبران کمبود کیفیت را کرده باشند! ! ولی متاسفانه در دنیای پیشرفته قرن بیست و یکم به تجربه ثابت شده است که با اضافه کردن تعداد سیاهی لشگر نمی توان جبران کیفیت را کرد. تنها تفوق هوایی و دریایی است که کشوری را در یک جنگ به مرحله پیروزی می رساند. هر موقع جنگ به مرحله رودر روئی افراد پیاده نظام منجر گردد و دیگر حملات هوایی نتواند موثر واقع شود تنها در آن صورت است که ممکن است سیاهی لشگر شانس پیروزی بیشتری را بدست آورد. ارتش آمریکا این تجربه را از سه جنگ ویتنام، افغانستان و عراق آموخته است و مشکل بتوان قبول کرد که نیروهای نظامی آمریکا بار دیگر در جنگهای احتمالی آینده خود مرتکب چنین اشتباهی گردند!؟
3- تعداد افراد نظامی دائمی و ذخیره ایران رویهم بالغ بر 12 میلیون نفراست یعنی هفده در صد کل جمعیت ایران در خدمت ارتش است. به این ترتیب ایران را در رده دوم جهان پس از کره شمالی با رقم بیست در صد از لحاظ سیاهی لشگر قرار می دهد!؟ ( در هردو این کشورها میلیونها نفر از مردمانشان در زیر خط فقر به زندگی پز مشقت و رنجور خود ادامه می دهند!)
4- کشورهای ویتنام، مصر، ایران، پاکستان، میانمار و کره شمالی که در حقیقت جزو عقب افتاده ترین و فقیر ترین کشورهای جهان به شمار می روند ، تعداد پرسنل ارتش هایشان جزو بزرگترین ها می باشد! !
5- کشور اسرائیل با حدود 5،6 میلیون نفر جمعیت، کادر دائمی ارتش اش بعلاوه افراد ذخیره آن به بیش از ششصد هزار نفر می رسد ، یعنی ده در صد کل جمعیت اسرائیل در ارتش آن کشور خدمت می کنند!

نتیجه گیری
بوضوح مشخص است که ایالات متحده آمریکا تصمیم دارد امپراتوری خود را در سطح جهانی گسترش داده و در باقیمانده 46 کشوری از جهان که تا این زمان موفق به ایجاد پایگاه در سرزمین هایشان نشده است، پایگاه های خود را تاسیس کند.
با توجه به وجود پایگاه های آمریکا و حضور نیروهای دریایی- هوایی - نظامی آن کشور، در کشورهایی که در همسایگی ایران قرار گرفته اند، به آسانی متوجه می شویم که ایران در محاصره نظامی – اقتصادی قرار گرفته است.
ارتش 12 میلیونی ایران از نوع ( سیاهی لشگر) بهیج وجه نمی تواند در مقابل حملات هوایی و موشکی و دریایی آمریکا کارساز واقع گردد. در نتیجه نابودی تاسیسات زیر بنایی کشور که در طول 86 سال گذشته با خون دل و مشکلات فراوان بوجود آمده است در چند روز نابود خواهد شد .
با توجه به این واقعیت آیا هنوز هم مقامات مسئول رژیم جمهوری اسلامی ایران اصرار دارند که با سرسختی غیر قابل تصور به لجاجت و دهن کجی و مخالفت با کشورهای غربی در موارد مختلف از جمله :غنی سازی اورانیوم، پشتیبانی از حزب الله لبنان و حماس فلسطین و شیعیان عراق و دشمنی با اسرائیل و غیره ادامه دهند!؟
ادامه این گونه اعمال غیر مسئولانه مسئولان رژیم جز نابودی کشور و از بین رفتن میلیونها مردم بیگناه ایران و دشمنی اکثر ملتهای جهان چه نتیجه دیگری برای ملت ایران در بر خواهد داشت?

امیر هوشنگ آریان پور
ویرجینیا – 14 خرداد ماه 1386

این گردآوری با استفاده از منابع مشروحه زیر در اندیشگاه ملی ایرانیان تهیه شده است:
منابع :
www.dailykos.com/story
Wikipedia the free encyclopedia
En.wikipedia.org/wiki/development_of_the_united_state_military
Nemesis: The last days of the American republic. By Chalmers Johanson
U.S. Military troops & bases around the world
www.globalpolicyorg/empire/intervetion
American Military bases around the world
www.libsic.edu/bob/class/clis73
www.topsy.org/milarworld.html
بازگشت به صفحه قبل   نسخه قابل چاپ   لینک دائمی به این خبر 
 
 
¤ اخبار جبهه ملی
¤ درگذشت مهندس اسماعیل حاج قاسمعلی
¤ بازداشت پیمان عارف عضو جبهه ملی ایران
¤ ادیب برومند: انحلال مجلس استیضاح مصدق را منتفی کرد
¤ نامه سخنگوی جبهه ملی ایران به بی بی سی
¤ پیام های نوروزی
¤ خورشیدی که هر روز فروزان تر از روز پیش میدرخشد/بیانیه جبـــهه ملــــی ایــــران
¤ سنگر نشین بی مدعای آزادی هوشنگ کشاورز صدر رفت
¤ تجزیه طلبی محکوم است/رئیس هیئت رهبری جبهه ملی ایران
¤ متن پیام های رهبران جبهه ملی به مناسبت پنجاهمین سال تاسیس کنفدراسیون
¤ تحلیل جبهه ملی ایران ازرویدادهای مصر
¤ دکتر علی رشیدی عضو هیئت رهبری جبهه ملی ایران به دو سال زندان و 5 سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شد
¤ بازداشت اعضاي جبهه ملي ايران در اسفراين خراسان شمالي
¤ بزرگداشت دکتر مصدق در واشنگتن/2 گزارش
¤ بزرگداشت دکتر محمد مصدق در باشگاه ملی خبرنگاران در واشنگتن دی سی شنبه 10 نوامبر 2012
¤ مشروح سومین گزارش احمد شهید در رابطه با حقوق بشر در ایران
¤ جبهه ملي ايران , نيروي هوايي و خلبانان قهرمان دفاع مقدس را گراميداشت
¤ تکدیب امضا
¤ جبهه ملی ایران: به یاری زلزله زدگان بشتابیم
¤ درگذشت رادمرد میهن دوست آقای دکترخسروسعیدی عضو حزب ایران و جبهه ملی ایران
¤ ننگ ونفرین بربیست وهشتم مرداد
¤ اسطوره مقاومت مهندس عباس اميرانتظام در بيمارستان بستري شد
¤ بیانیه ادیب برومند و جبهه ملی ایران- اروپا و آمریکا در اظهار تاثر و همدردی با هموطنان داغدیده آذربایجانی
¤ احضار كورش زعيم
¤ درود بر چهاردهم مرداد / ادیب بـرومـند- رهبر جبهه ملی ایــران
¤ جبهه ملی ایران نسل کشی مسلمانان در میانمار را محکوم میکند
¤ بیانیه ادیب بـــرومند رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران به مناسبت بزرگداشت ۳۰ تیر 1331
¤ نامه سرگشاده جبهه ملی ایران به رئیس جمهور آمریکا درمورد ادعای واهی مالکیت امارات بر جزایر ایرانی
¤ عمل جراحی قلب دکتر حسین موسویان، رییس هیئت اجرایی جبهه ملی ایران
¤ گرامیداشت یکصدوسی امین زادروز دکتر محمد مصدق در پاریس و کلن
¤ یادداشت اعتراض جبهه ملی ایران به موسسه گوگل
¤ تکذیب مذاکرات جبهه ملی ایران با آقای رضا پهلوی و نزدیکان ایشان
¤ جبهه ملی ایران مهیای ستیزه گری در باره حفظ تمامیت کشور است/ادیـب بـرومـند رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران
¤ پیام های نوروزی استاد ادیـب بـرومـنـد , دکتر حسین موسویان ,اقاي حسن لباسچی و مهندس كورش زعيم
¤ پیام نوروزی ادیـب بـرومـنـد
¤ دیدارسخنگو و اعضای جبهه ملی ایران با دکتر علی رشیدی
¤ بیانیه ادیـب بـــــرومــند رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران درباره انتخابات اسفند ۱۳۹۰
¤ جبهه ملی ايران در انتخابات شرکت نمی کند
¤ آخرین وضعیت جبهه ملی ایران
¤ وضعیت نا مساعد جسمی حمید رضا خادم، زندانی سیاسی در بند ۳۵۰ اوین
¤ آیا جبهه ملی ایران منحل میشود؟
¤ بازجویی و بازداشت فعالان و اعضای جبهه ملی ایران
¤ ادامه بازداشتها و احضار اعضای جبهه ملی ایران به وزارت اطلاعات
¤ برگزاری جلسات شورای جبهه ملی ایران ممنوع شد
¤ احضارعیسی خان حاتمی عضو شورای مرکزی جبهه ملی ایران/ بازداشت مهندس محمد توسلی
¤ بازداشت دکتر علی رشیدی
¤ احضار ملیون به وزارت اطلاعات
¤ نشست مهرماه شوراي مركزي جبهه ملي ايران
¤ جلسه شورای مرکزی جبهه ملی ایران پنج شنبه در تهران برگزار شد
¤ جبهه ملی ایران در خارج از کشور نماینده ندارد
¤ @نامه پیمان عارف به احمدی نژاد@دیدار از پیمان عارف
© 2004 - 2011 - خبرگزاری جبهه ملی ایران - J M I N e w s . c o m - تماس با ما