یاوه گویندی گر جای سخن یابندی
مردم یاوه سخن را نتوان بست دهان
سر انجام آن اتفاقی افتاد، که باید مدت ها پیش می افتاد.
آقایانی که ادعای دمکرات و هواخواه حکومت قانون بودنشان گوش فلک را کر کرده است، بدون توجه به اصل برائت که از اصول بنیادی قانون کیفری جوامع سکولار و دمکرات است، سیل اتهام و افترا را نثار کسانی کردند که به گمان آنها با جبهه ی ملی که آنها خود را سر آشپز آن میدانند، یا میانه ای ندارند و یا در صدد نابودی آن بر آمده اند.
اتهاماتی که در این مدت زده شد، در راستای همان تفکر مذهب زده وبه قانون جزای اسلامی خو کرده ای بوده است، که جمهوری اسلامی بانی و مجری آن است، یعنی ما اول اتهام میزنیم، پس از آن متهم است که باید ثابت کند که بیگناه است. اصل برائت یکی از بزرگترین دست آورد های جامعه ای سکولار و متمدن چون آلمان است.
حکم دادگاه ایالتی برلین یک آغاز بود. گرچه حکم دادگاه برلین رابطه ی مستقیمی با بحث های پیش آمده پیرامون جبهه ملی ندارد ، اما این حکم میتواند به پیدایش نوعی خود آگاهی در میان ایرانیانی که سالهاست در کشور هایی چون آلمان زندگی میکنند، که در آن اتهام زدن و نابود کردن نام و شهرت افراد، بزه قانونی به حساب میآید و قابل پیگرد است، بیانجامد تا سنجیده تر سخن بگوییم.
آقای صالحی تلویحا به ما میگوید که مدرکی برای ثابت کردن ادعا های خود نداشته و ندارد، وگرنه آنها را در داد گاه ارائه کرده بود. پس نوشته ها و گفته های ایشان را در این مورد ویژه باید آنگونه نامید که هستند و دادگاه در باره ی آنها حکم کرده است: ادعای بی اساس
دوستانی که هنوز به تئوری توطئه و دست داشتن صهیونیسم بین الملل و استکبار جهانی وترک تازی اسب تروا اعتقاد دارند و تنگ نظری ها و در جا ماندشان، از آنها سنگواره های تک افتاده ساخته که به هر وسیله ای می خواهند خود را متصل به جهان زندگان کنند، ببینند و بیاموزند.
دمکراسی را ببینید و بچشید. دمکراسی " هر چه میخواهد دل تنگت بگو" نیست، دمکراسی در درجه ی نخست از شما مسئولیت در برابر آزادی های داده شده میطلبد. شما باید در عمل نشان بدهید، که آیا استحقاق آزادی های داده شده را دارید یا نه، وگرنه به قول آلمانی ها" کاغذ صبرش زیاد است".
پروژه اسب تروا از آغاز محکوم به شکست بود، چرا که پایه ی آن بر زمین سست و نا پایدار اتهام، گمان، ظن و اذهانی آشفته استوار بود که جز خود را بر نمیتابند.
تا جا افتادن و نهادینه شدن روش نقد نظر به جای خرد و نابود کردن شخصیت افراد و احترام عملی به باور های دیگران و سالم سازی فضای سیاسی در میان ایرانیان، به کارگیری ابزار قانونی که جامعه های مدنی و سکولار در اختیار شهروندانشان قرار میدهند، روشی مناسب برای برخورد با اینگونه رفتار ناهنجار اجتماعی باقی میمانند.