قوانین قرون وسطایی حاکم بر ایران ٬ حقوق زنان ٬نیمی از جمعیت ایران را بشدت نقض میکند .زنان ایران در یک مبارزه بی امان و قهرمانانه با استبداد در پی احقاق حقوق خود و در نهایت حقوق ملت ایران میباشند.دفاع همه جانبه از جنبش زنان ایران وظیفه هر فرد ٬گروه٬سازمان و حزب میباشد.تا زنان ایران آزاد نشوند ٬ایران آزاد نمیشود.
پیروز باد جنبش زنان ایران
روابط عمومی جبهه ملی ایران(آمریکا)
۸ مارس ۲۰۰۹
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
بیانیه جبهه ملی ایران- اروپا به مناسبت هشتم ماه مارس، روز جهانی زن
روز جهانی زن گرامی باد
هموطنان!
بیش از 150 سال است که هشتم ماه مارس نماد مبارزات زنان سراسر دنیا علیه زن ستیزی و تبعیض جنسی و برای برابری حقوق زنان با مردان میباشد. درین مدت طولانی جنبش زنان در بسیاری از کشورهای جهان به دست آوردهای چشمگیری رسیده است. در کشورهاییکه روابط اجتماعی دمکراتیک برقرار است، حقوق زنان بمثابه حقوق انسان در قوانین ثبت شده است. با این وجود حتی در این کشورها نیز هنوز تبعیضات غیرقانونی موجود است و مبارزه زنان و نهادهای مدنی مانند سندیکاها در رفع این وضع ادامه دارد.
جمهوری اسلامی یکی از کشورهایی است که نابرابری زن با مرد بطور خشن در قوانین گوناگون به زن ستیزی اسلامی- مردسالاری رسمیت میدهد. در دیگر روابط اجتماعی نیز مانند روابط خانوادگی و میانمردمی و در محیط کار تبعیضات ضد انسانی فراوانی زنان را تحقیر کرده، هویت انسانی- جنسی او را ربوده و مورد ستم قرار میدهند. حجاب اجباری یکی از این قوانین ضد زن است که زنان را بعنوان انسانهایی آزاد و خودرای برسمیت نمی شناسد. مبارزه زنان ایران علیه این قانون و علیه لغو"قانون حمایت از خانواده"با شعار"ما انقلاب نکردیم که بعقب برگردیم!" چندی پس از آغاز زورمداری جمهوری اسلامی شروع شد. این مبارزه پس از گذشت سی سال علی رغم سرکوب، شکنجه و زندان نه تنها فرو ننشسته بلکه از جریانهای چپ و اسلامی ِاصلاح طلب عبور کرده و در شکل ملی- سراسری "کمپین یک ملیون امضاء" همه گیر شده است. هم اکنون این کمپین یکی از موفقترین جنبش نهادهای مستقل مدنی برای احقاق حقوق انسانی و دموکراتیک در ایران میباشد.
زنان مبارز ایران!
زن ستیزی در تمام اشکال آشکار و پنهانش یک مشکل عمومی- فرهنگی نیز هست. بی هیچ رودربایستی باید صریح گفت که زن ستیزی در جمهوری اسلامی ریشه بزرگی در دین مسلط بر اعتقادات و احساسات مردم دارد که ازسوی حکام دینفروش حاکم، چون ابزاری برای استمرار زورمداری خود در سطح سیاسی و حقوقی، از آن به آسانی استفاده میشود. روشن است که مبارزه با چنین جنبه های قرون وسطایی ادیان، سنتها و هنجارهای ارتجاعی فرهنگی بعهده کل جامعه میباشد و یاری و همرزمی مردان متجدد و آگاه به موقعیت نابرابر زنان امری چشمناپوشیدنی است، لیکن آزادی زنان وظیفه سترگی است که در درجه اول بستگی به اراده، پشتکار و پابرجایی زنان آزاد، آگاه و پیکارجو دارد.
زنان آگاه ایران!
شما، بویژه در"کمپین یک ملیون امضاء" نشان دادید که با تکیه به مشکلات و دغدغه های روزمره آحاد گسترده زنان و طرح آنها بمثابه مشکلاتی که راه حل های سیاسی- حقوقی دارند، میتوانید با روشهای سنجیده، جمهوری اسلامی را به چالش بطلبید و به پیش روید. دربرابر نیروی فراوان، اراده محکم و خواستهای به حق شما و یارانتان، حاکمیت ارتجاعی جمهوری اسلامی سرانجام از پای در خواهد آمد.
جبهه ملی ایران- اروپا جشن فرخنده 8 مارس را به همه زنان ایرانزمین بویژه به زنان دربند شادباش میگوید و خواهان آزادی فوری آنها میباشد. دختران، زنان و مادران ما از همه قیود واپسمانده اجتماعی آزاد خواهند شد. آزادی آنها، آزادی کل جامعه است. به امید آنروز!
پاینده باد ایران
پیروز باد مبارزه زنان ایران برای آزادی وبرابری
شورای عالی جبهه ملی ایران- اروپا
06.03.09
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
بمناسبت روز جهانی زن
در آستانه روز جهانی زن با واقعیتی در جهان مواجهیم که هیچگونه تردید و شکی را بر نمی تابد: آن جوامعی در دنیا شکوفا، آزاد، پیشرو و متعالی محسوب می شوند که درآن زنان ازنظر حقوقی، قانونی و امکانات زندگی از حقی برابر در مقابل مردان برخوردار بوده و در خانواده، محیط کار و در مدیریت از شانس و موقعیتی چشمگیر در مقابل مردان محروم نیستند.
عکس این موضوع نیز بطرز غمگینی صادق است و به معیار سنجش کشور های عقب مانده تبدیل شده است. جوامعی که در آنها زنان همچنان برای برابری حقوقی و قانونی علیه سنت، مذهب و فرهنگ عقب مانده مبارزه می کنند، در منجلابی از استبداد سیاسی، فقر خانمانسوز وعقب ماندگی فرهنگی دست و پا می زنند. ایران حکومت اسلامی مثال بارز آن است. در حالیکه قابلیت زنان در کشور ما در همه شئون اجتماعی از زمینه های علمی، حرفه ای و سیاسی گرفته تا هنری و فرهنگی غیر قابل انکار است و آنها نه فقط در ایران بلکه در جهان این قابلیت را به امری شناخته شده تبدیل ساخته اند و در بسیاری از زمینه ها بخصوص در سطح تحصیلات دانشگاهی از مردان نیز پیشی گرفته اند، حکومت عقب مانده و ارتجاعی ایران می کوشد با کتمان این واقعیت ها مانع حضور اجتماعی زنان در عرصه های اجتماعی گردد. سی سال است که زنان ایران تلاش می کنند برای دستیابی به ابتدائی ترین حقوق خود علیه حکومت متحجر و عقب مانده جمهوری اسلامی مبارزه کنند و مجازاتهای غیر انسانی سنگسار، شلاق و زندان را تحمل می نمایند.
«ما انقلاب نکردیم تا به عقب برگردیم»، شعار زنانی بود که درهشتم مارس 1979یعنی بیست و سه روز بعد از بر سرکار آمدن حکومت جهل خمینی بر علیه حجاب اجباری و دیگر تضییقات به خیابان آمدند. نفوذ و رسوخ زنان در نهادهای مختلف اجتماعی در آن زمان به درجه ای بود که حتی يورش ارتجاعی جمهوری اسلامی هم نمی توانست آن را به آسانی ريشه کن سازد. متاسفانه جهل جامعه در باره ی ماهيت ارتجاعی حکومت دینی و بيگانگی مردم و سازمانهای سیاسی با مفاهیمی مانند دمکراسی و آزادی و برابری حقوقی باعث گردید که بسیاری از مزایای حقوقی بدست آمده زنان در «انقلاب» پایمال شود.
علائم و نشانه های بارز پايمال شدن حقوق زنان از نخستين روزهای «انقلاب» مشهود بود ـ نادیده گرفتن و بی توجهی به تضییقاتی مانند حجاب، سنگسار، رانده شدن از محیط کار و نيم مرد به حساب آمدن از طرف نیروهای به اصطلاح مترقی و چپ به بهانه عمده بودن مبارزه بر علیه امپرياليسم و تحکيم دستاوردهای انقلاب(!) به ارتجاع کهنه و سنتی این امکان را داد که سر کوب زنان را عملی سازد.
این امر که بی توجهی به حقوق زنان، تمامی جامعه را به اسارت می کشد و در صورت فقدان دمکراسی که متضمن آزادی های سياسی است، فقط زنان نیستند که صدمه می بینند بلکه آزادی ها در جامعه در معرض خطر نابودی و از دست رفتن خواهند بود، تجربه ای بود که با قیمتی بسیار گزاف بدست آمد.
واقعیت تلخ دیگر این بود که فقه شیعی در دین اسلام بخصوص در مقام حکومت نقش زنان را در اجتماع فقط و فقط تحت سلطه مردان و زیر نظر آنها قابل قبول می داند، چرا که زن به شهادت تمام قوانين فقهی دارای هیچگونه حق مساوی با مردان نیست. به موازات این شناخت تلخ، مبارزه بی امان زنان بر علیه جهل و عقب ماندگی گسترش یافت که چند سالی است آنرا در شکل کمپین یک ملیون امضا و موفقیت آن متبلور می بینیم. در حالیکه بسیاری از سازمان های «انقلابی» هوادار رهبر انقلاب در آن دوران زیر فشار حکومت دینی وادار به تمکین شده، یا به زانو در آمده اند، زنان ایران همچنان با شجاعت، پیگیری و خلاقیتی بی نظیر مبارزات خود را گسترش می دهند و چه بخواهیم و چه نخواهیم پرچمدار مبارزه برای دمکراسی و رهائی از جهل حاکم تبدیل شده اند ودر این راه با وجود دستگیری ها و تنگناهائی که حکومت برای آنان ایجاد می کند، از خواستهای خود که برابری حقوقی و قانونی در همه شئون اجتماعی است کوتاه نمی آیند.
نهضت مقاومت ملی ایران به مثابه اولین سازمان مقاومت علیه حکومت عقب مانده و مرتجع خمینی روز جهانی زن را به همه زنان ایران تبریک میگوید و به آنان اطمینان میدهد در بستن پرانتز سیاه جمهوری اسلامی پشتیبان و همراه با زنان غیور ایران برای استقرار برابری در یک دمکراسی پارلمانی از هیچ کوششی دریغ ننماید.
ایران هرگز نخواهد مرد
18 اسفند 1387
هیآت اجرایُیه نهضت مقاومت ملی ایران
www.namir.info
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
وبلاگ گروهی دانشجویان آزادیخواه ملی
یکشنبه هجدهم اسفند 1387
بیانیه ائتلاف دانشجویان آزادیخواه ملی به مناسبت 8 مارس روز جهانی زن
زنان، این نیمه مظلوم جامعه بشری، در گذر قرنهای متمادی و در گوشه گوشه گیتی، در سطوح مختلف، همواره مورد ستم و تعدی صاحبان زر و زور و تزویر قرار گرفته اند و حقوق اولیه انسانی اشان لگد مال نظامهای سلطه مردسالارانه گردیده است. سنتهای نادرست و نابخردانه ای هم که توسط همین نظامها برای تداوم سلطه بر زنان وضع می گردید، همچنان در گذر زمان، این نیمه مظلوم انسانی را از حق زیستن آزاد و برابر محروم می ساخت. اما در سده گذشته، در پی تحولات اجتماعی و سیاسی پیشروانه جامعه بشری، ابتدا در کشورهای اروپایی و غربی، و سپس در سراسر جهان، زنان با ایجاد جنبشهای برابری خواهانه توانستند که تا میزان زیادی به حقوق حقه خویش دست یابند.
امروز زنان ستم کشیده ایرانی نیز در تلاشی ستودنی، برای دستیابی به مطالبات برابری خواهانه خود می کوشند. زنان دلاور ایرانی در این سالها با حضور گسترده در عرصه های مختلف اجتماعی، در عمل رویای شوم آنهایی که خواستار بازگشت زنان به پستوی خانه ها بودند، را بر باد دادند. زن ایرانی، همچون کوهی استوار در مقابل تمامی مشکلات و موانع موجود ایستاده و در نهایت هم حضور خود را بر زن ستیزان تحمیل می کند.
امروز در شرایطی روز جهانی زن را گرامی می داریم که زنان ایرانی از بدیهی ترین حقوق پذیرفته شده انسانی اش، محروم است. زن ایرانی امروز محروم از حق طلاق و جدایی، حق حضانت فرزندان، حق شهادت، حق اشتغال، آزادی پوشش، آزادی مسافرت، انتخاب محل اقامت، ورود به ورزشگاه و... همچنان دلیرانه بر احقاق حقوق از دست رفته اش پای می فشارد. اما چه دردناک است که اگر یک زن ایرانی به دست مردی فاسد و جانی به قتل برسد، باید نیمی از بهای خونش را دستخوش آن جنایتکار کنند...
امروز در شرایطی روز جهانی زن را گرامی می داریم، که از یکسو جریانی در تلاش است که با لطایف الحیل و وضع قوانین زن ستیزانه، زنان را از حضور در عرصه عمومی هرچه بیشتر محروم کند، و از سوی دیگر نظام قضایی کشور فاقد هرگونه پشتوانه حمایتی کارآمد از حقوق و منافع زنان است. در چنین شرایطی است که روز به روز بر شمار زنانی که در این وضعیت قربانی انواع ستمها و سواستفاده ها قرار می گیرند، فزونی می یابد و ناگفته پیداست که تداوم این وضعیت می تواند چه عواقب وخیمی را برای سلامت روانی و اخلاقی جامعه به دنبال داشته باشد.
امروز زن ایرانی زیر انواع ستمها و فشارهای سیاسی و اجتماعی، همچنان مطالبات برابری خواهانه خود را در تمام سطوح پی می گیرد و دیر یا زود به آن دست می یابد.
ما دانشجویان آزادیخواه ملی ضمن گرامیداشت روز جهانی زن، و عرض شادباش این روز به همه مادران و خواهران هم میهنمان، بدین وسیله حمایت و پشتیبانی همه جانبه امان را از تلاشها و مبارزات زنان ایران زمین، بیان می داریم.