استقلال - آزادی - عدالت اجتماعی (جمهوری ایرانی)
به سایت خبری جبهه ملی ایران ،پرببنده ترین سایت نیروهای ملی خوش آمدید
این سایت خبری مستقل است و به انعکاس اخبار تشکلهای جبهه ملی ایران و نیروهای ملی در سراسر جهان اختصاص دارد
از دیگر صفحات این تارنما در زیر این پیام با کلیک روی صفحه دیدن کنید
 
¤ اخبار دانشجویی
¤ صدور حکم زندان برای ۲۰ نفر از بازداشت شدگان زلزله آذربايجان
¤ دیدار اعضای جبهه ملی ایران با فرید طاهری
¤ روز دانشجو در مزار کیانوش آسا/ بیانیه دفتر تحکیم وحدت
¤ احضار مجدد پیمان عارف به دادگاه
¤ پیمان عارف بار دیگر از تحصیل محروم گردید.
¤ دفتر تحکیم وحدت و سازمان دانش آموختگان ایران در بیانیه ای مشترک: «صدای دانشجویان دربند باشیم»
¤ بیانیه‌ دانشجویان و دانش‌آموختگان لیبرال; «تشکیل جبهه‌ دموکراسی‌خواهان برای صیانت از منافع ملت ایران در مقابل استبداد داخلی»
¤ ممانعت از آزادی پیمان عارف، فعال سابق دانشجویی
¤ پیمان عارف، دانشجوی زندانی، پس از اعتصاب غذا به بیمارستان منتقل شد
¤ پیمان عارف برای سومین بار بازداشت شد
سایتهای دیگر
 
دکتر باوند
¤ صفحه اول  ¤ اخبار ايران  ¤ اخبار جبهه ملی  ¤ بیانیه های جبهه ملی  ¤ کورش زعيم  ¤ جبهه ملی اروپا  ¤  واشنگتن  ¤ اخبار دانشجویی  ¤ خارج از کشور  ¤ دکتر ورجاوند  ¤ زنان  ¤ نشریات  ¤ دیدگاه  ¤ دریادار مدنی  ¤ رضا آذرخش  ¤ اندیشگاه ملی/ آریان پور  ¤ کنگره ملی/ امیرانتظام  ¤ مقالات  ¤  عضويت  ¤ نهضت آزادی/حزب ملت ایران  ¤ کارگران  ¤  اسناد جبهه ملی  ¤ جوانان جبهه ملی  ¤ دکتر باوند  ¤ كانون انديشه و سخن.  ¤ بیژن مهر  ¤  سمينار جبهه ملی  ¤  فرهنگ  ¤ همبستگی برای دمکراسی و حقوق بشر در ایران  ¤ دفتر پژوهش های جبهه  ¤ اخبار زندانیان سیاسی  ¤ برنامه تلوزیون  ¤ اقتصاد  ¤ آلبوم عکسها  ¤ تماس با ما ¤ آرشیو خبرها
مذاکره‌ مستقیم ایران و آمریکا منتفی شد/ دکتر باوند: آمریکایی‌ها قصد برخورد مسالمت‌آمیز با ایران را ندارند
26 اردیبهشت 1385       بازگشت به صفحه قبل 
داود هرميداس باوند: آمریکایی‌ها قصد برخورد مسالمت‌آمیز با ایران را ندارند

26 اردیبهشت 1385 رادیو آزادی




آيا منتفى شدن مذاكرات ايران و آمريكا بر سر عراق، پايان اميد براى بهبود روابط دو كشور است؟


در شرايطى كه اروپايى‌ها طرحى را براى حل مناقشه هسته‌اى ايران آماده كرده‌اند، مذاكرات مستقيم ميان ايران و آمريكا بر سر عراق كه برخى تحليلگران، تحقق آن را گشايش راهى براى عادى شدن تدريجى روابط دو كشور مى‌دانستند، منتفى شد.

پس از آنكه مقامات آمريكايى در اين خصوص از خود تمايل چندانى را نشان ندادند، دولت ايران نيز تشكيل دولت دائمى در عراق را دليل عدم ضرورت مذاكرات با ايالات متحده اعلام كرد. با منتفى شدن اين مذاكرات و نيز بى‌پاسخ گذاشتن نامه محمود احمدى‌نژاد رييس جمهورى اسلامى ايران از سوى آمريكا، به نظر مى‌رسد كه دوران انجماد روابط دو كشور كماكان ادامه يابد. در همين رابطه دكتر داود هرميداس باوند استاد علوم سياسى و كارشناس روابط بين‌الملل، به پرسشهاى صداى آلمان پاسخ داده است.

مصاحبه‌گر: بهنام باوندپور

دویچه‌وله: دکتر باوند، روزنامه‌ «اعتماد ملی» با اشاره به گفتگوی حسن کاظمی قمی سفیر ایران در عراق با خبرگزاری «ايرنا»،‌ گزارش داده که مذاکره‌ی مستقیم ایران و آمریکا منتفی شده. از آنجایی که ایران برای مذاکره با آمریکا به خواست آیت‌اله حکیم پاسخ مثبت داده بود، فکر می‌کنید چه عاملی یا عواملی باعث شدند که دولت ایران، حالا، از مذاکره صرفنظر بکند؟

داود هرمیداس باوند: قبلا آقای احمدی نژاد اشاره کرده بود که با توجه به اینکه الان دیگر دولت عراق تشکیل شده، دیگر ضرورتی برای ادامه‌ی مذاکرات با آمریکا نیست. اینجور که از گفته‌ی ایشان مستفاد می‌شود، این مذاکرات بیشتر درباره‌ی تسریع تشکیل دولت عراق بود. با توجه به آن سابقه و با ملاحظه‌ی اظهارات برخی از مقامات آمریکایی که از گفتگوی مستقیم، حالا منهای سفیر آمریکا در بغداد، تمایلی نشان ندادند برای ملاقات با مقامات ایرانی و پیشنهاداتی که بطورکلی در رابطه با ملاقات با ایران در زمینه‌ی تکنولوژی هسته‌ای ارائه شده بود، چه از سوی کوفی عنان و خانم مرکل صدراعظم آلمان و یا چه از سوی برخی از اعضای کنگره، مثل رییس کمیسیون خارجی سنای آمریکا سناتور لوگار و غیره که آمریکا تقریبا هرگونه مذاکرات را رد کرده بود. این جریان هم مزید بر علت شده و من فکر می‌کنم در لوای شرایط جدیدی که پدیدار شده، اظهارنظر آقای کاظمی در حقیقت یک واکنشی‌ست نسبت به جوی که بصورت برودت بیشتری بر روابط ایران و آمریکا حاکم شده است.

دویچه‌وله: دکتر باوند، آقای کاظمی قمی دلیل منتفی شدن مذاکره با آمریکا را تشکیل دولت دائمی در عراق عنوان کرده‌اند، شما هم به این مسئله اشاره کردید، اما این استدلال قدری سوال‌برانگیز است. مگر زمانی که ایران پیشنهاد آیت‌اله حکیم برای مذاکره مستقیم با آمریکا را پذیرفت، تشکیل دولت دائمی در عراق از نظر جمهوری اسلامی محال به نظر می‌رسید که حالا‌ با تشکیل آن، دیگر ضرورتی برای مذاکره دیده نمی‌شود؟

داود هرمیداس باوند: من فکر می‌کنم مسئله فراتر از این بوده است. یعنی با مجموعه‌ی مشکلاتی که درعراق وجود دارد و مذاكرات برای این بوده که تسهیلاتی برای حل مسایل و مشکلات کلی عراق بوجود بيايد. ولی با توجه به زمینه‌هایی که از قبل وجود داشت و اظهارنظرهایی که حاکی از اظهار علاقه‌ی آنچنان، بخصوص از سوی آمریکایی‌ها نبود، چون بارها مقامات آمریکایی اعلام کردند که اگر گفتگویی باشد، فقط با آقای خلیل‌زاد انجام خواهند داد و آنها علاقه‌ای ندارند که شخص ديگرى دخالتی در اين مذاكرات داشته باشد. یعنی یکنوع برودت و سردی از سوی آمریکایی‌ها نمودار شده و منطقا از طرف ایرانی هم، با توجه به جوی که پدیدار شده بود، در هرحال آنها این عکس‌العمل را نشان دادند که مذاکرات می‌بایست درباره‌ی تشکیل دولت عراق، یعنی حل اختلافات فی‌مابین باشد و اینک که دولت تشکیل شده است، دیگر ضرورتی برای مذاکرات به نظر نمی‌رسد. من بر این باورم که مسئله فراتر از سطح تشکیل دولت عراق بوده و تنها می‌توانست فتح‌ بابی باشد برای مذاکرات کلی‌تر در مورد مسئله‌ی عراق. حتا،‌ بسیاری اظهارنظر می‌کردند که اگر این مذاکرات قرین موفقیت بشود، گریزناپذیر پیامدهایی نسبی در زمینه‌های دیگر در پی خواهد داشت. حتا برخی از مقامات خارجی و مفسرین خارجی هم این پیش‌بینی را می‌کردند، ولی عدم تحقق این انتظار حاکی از این است که بنیان روابط ایران و آمریکا کماکان دچار انجمادی‌ست که سالهای سال حاکم است و نتوانستند این یخ‌هایی را که در اینمدت ۲۷ سال ضخیم‌تر شده است، آب بکنند و کماکان موضع دو دولت به همان جایگاه‌های اولیه عودت داده شده است.

دویچه‌وله: دکتر باوند، سفیر ایران در عراق به این مسئله اشاره کرده که بعد از تشکیل دولت عراق، مقامات هر دو کشور آمریکا و ایران دیگر انجام مذاکرات را بی‌دلیل دانسته‌اند و آمریکا هم در آخرین موضع‌گیری خودش اعلام کرده است که دیگر نیازی به مذاکره‌ی مستقیم نیست، «چون کانالهای ارتباطی برای انتقال پیامهای دوجانبه وجود دارد». آیا، به نظر شما، اظهارات سفیر ایران در عراق بیشتر بیانگر این نیست که این آمریکاست که در شرایط کنونی تمایلی به مذاکره مستقیم با ایران ندارد؟

داود هرمیداس باوند: دقیقا همینطور است. علی‌رغم درخواستهایی که از سوی محافل مختلف برای گفتگو با ایران صورت گرفته، چه در داخل آمریکا و چه خارج از آمریکا، معذالک مقامات آمریکایی بارها تاکید کردند که هیچ تمایلی برای انجام مذاکره با ایران ندارند و این ارتباط پیدا می‌کند با جو کلی که بر روابط ایران و آمریکا حاکم است. از روی علائم و قرائن، این طرف آمریکایی‌ست که تمایل آنچنانی برای انجام این مذاکره نداشته است. عکس‌العمل ایران هم خیلی طبیعی‌ست، وقتی طرف مقابل با سردی خاص اعلام بکند که نیازی برای مذاکره نیست. بنابراین، او هم بنوبه‌ی خودش اظهارنظری شبیه او اعلام کرده است که هم آقای احمدی‌نژاد قبلا کرده بودند و اینک سفیر ایران در بغداد تقریبا همان نکته را تکرار کرده است.

دویچه‌وله: دکتر باوند، به نظر شما بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت هم نقشی در این میان بازی می‌کند؟

داود هرمیداس باوند: در حال حاضر پرونده‌ هسته‌ای ایران سایه‌افکن در تمام زمینه‌هاست و لذا، گرچه امور را باید از هم تفکیک کرد، چون هر مسئله‌ای اعتبار و اهمیت خودش را دارد، ولی مسایل ایران و آمریکا طوری‌ست که بخصوص این مسئله‌ی تکنولوژی هسته‌ای سایه‌افکن است بر دیگر مسایل، و حتا بسیاری مذاکرات در مورد عراق را سرآغاز یک روزنه می‌دانستند که می‌توانست فتح‌ بابی باشد برای جوی نسبتا مساعدتر در دیگر زمینه‌ها. اما،‌ به نظر می‌رسد که مسئله تکنولوژی هسته‌ای آنچنان سایه‌اش سنگین بوده که حتا این امر هم نتوانست آن انتظار عمومی را عملی بکند.

دویچه‌وله: دکتر باوند، از یک طرف مذاکرات ایران و آمریکا به شکل مستقیم در مورد عراق منتفی شد، از طرف دیگر نامه‌ آقای احمدی‌نژاد پاسخ داده نشده و دولت آمریکا هم اعلام کرده است که به شکل رسمی به آن پاسخ نخواهد داد. این دو مسئله را اگر کنار هم بگذارید، آینده‌ی روابط ایران و آمریکا را چگونه می‌بینید؟

داود هرمیداس باوند: رویدادهایی که در این یک ماهه‌ی اخیر پیش آمده، حاکی از این است که آمریکایی‌ها هیچ قصد و نیتی برای یک برخورد مسالمت‌آمیز با ایران ندارند، البته تا به حال. اما، همانطور که می‌دانید، اخیرا آقای برژینسکی موضعی انتقادی گرفته بود، یا در اجلاس قبلی که از وزرای خارجه و شورای امنیت ملی آمریکا تشکیل شده بود، نظراتی در این مورد ارائه شده بود. حالا اگر در آینده آمریکا تعدیلی در موضع فعلی‌اش بکند، این مربوط به آینده است، ولی تا این لحظه آمریکا قویا بر جایگاه خودش هست، یعنی عدم تمایل به ورود به یک گفتگوی جدی، و این وظیفه را ظاهرا محول کرده به دوستان اروپایی خودش که مجددا به نظر می‌رسد اروپایی‌ها طرح جدیدی را برای ارائه به ایران در دست رسیدگی دارند که احتمالا ممکن است چارچوبی برای مذاکرات باشد و این طرح هم بیشتر طرح آلمان و فرانسه هست.‌ گو اینکه با صلاحدید آمریکاست، ولی طرح پیشنهادی بیشتر از سوی کشورهای اروپایی‌ست که فعلا مورد بررسی‌های ابتدایی قرار گرفته و قرار است در شورای امنیت مطرح بشود.
@@@@@@@@@@@@@@
مذاکره‌ مستقیم‌ ایران‌ و آمریکا منتفی‌ شد
اظهارات سفیر جمهوری اسلامی در بغداد




اخبار روز: www.iran-chabar.de
دوشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱٣٨۵ - ۱۵ می ۲۰۰۶



اعتماد ملی‌: مذاکره‌ مستقیم‌ ایران‌ و آمریکا درباره‌ عراق‌ منتفی‌ شد. دو ماه‌ پس‌ از پیشنهاد عبدالعزیز حکیم‌ رهبر ائتلاف‌ یکپارچه‌ شیعیان‌ عراق‌ به‌ تهران‌ مبنی‌ بر پذیرش‌ درخواست‌ گفت‌وگوی‌ مستقیم‌ با آمریکا درباره‌ تحولات‌ عراق‌ که‌ از سوی‌ سفیر آمریکا در بغداد مطرح‌ شده‌ بود، سفیر ایران‌ در بغداد خبر از منتفی‌ شدن‌ آن‌ داد .
حسن‌ کاظمی‌ قمی‌ در گفت‌وگو با ایرنا با اعلام‌ این‌ خبر به‌ تشریح‌ روند پیشنهاد گفت‌وگوی‌ تهران‌- واشینگتن‌ پرداخت‌ و اظهار داشت‌: طرح‌ موضوع‌ مذاکره‌ با آمریکا درخصوص‌ عراق‌ از حدود یک‌ سال‌ پیش‌ با دریافت‌ نشانه‌هایی‌ مبنی‌ بر تمایل‌ آمریکا برای‌ مذاکره‌ با جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ آغاز شد. از سوی‌ ایران‌ از همان‌ ابتدا ضرورتی‌ برای‌ انجام‌ مذاکره‌ دیده‌ نمی‌شد با این‌ استدلال‌ که‌ پرونده‌ ایران‌ و عراق‌ دوجانبه‌ است‌ و تحت‌ تاویر پرونده‌های‌ دیگر نخواهد بود. کاظمی‌قمی‌ که‌ به‌ تازگی‌ به‌ سمت‌ اولین‌ سفیر ایران‌ در عراق‌ پس‌ از سقوط‌ صدام‌ منصوب‌ شده‌ است‌، افزود: ما از پرونده‌ مذاکره‌ با عراق‌ نه‌ دنبال‌ منازعه‌ و نه‌ مصالحه‌ با دیگران‌ هستیم‌ در حالی‌ که‌ هدف‌ آمریکاییان‌ از طرح‌ چنین‌ مذاکره‌ای‌ نامشخا بود. وی‌ گفت‌: آمریکاییان‌ از یک‌ طرف‌ ایران‌ را متهم‌ به‌ مخالفت‌ با جریان‌ مذاکره‌ می‌کردند و از طرف‌ دیگر از ما برای‌ شرکت‌ در مذاکره‌ دعوت‌ می‌کردند. کاظمی‌قمی‌ اظهار داشت‌: درخصوص‌ مذاکره‌ از سوی‌ ما جواب‌ مثبتی‌ داده‌ نشد تا اینکه‌ رهبران‌ سیاسی‌ عراق‌ و نمایندگان‌ سطح‌ بالای‌ احزاب‌ از جمله‌ برادران‌ اهل‌ سنت‌ که‌ در راس‌ حاکمیت‌ بودند و در نهایت‌ آیت‌ا... حکیم‌ با این‌ مساله‌ که‌ این‌ مذاکره‌ به‌ حل‌ مشکلات‌ عراق‌ کمک‌ می‌کند، برای‌ انجام‌ مذاکره‌ با آمریکا از ما دعوت‌ کردند. وی‌ افزود: بنابراین‌ استدلال‌، آنها می‌گفتند مذاکره‌ در موضوع‌ عراق‌ منجر به‌ کاهش‌ فشار وارد بر این‌ کشور می‌شود و در پی‌ طرح‌ این‌ مسائل‌ ما به‌ عنوان‌ طرف‌ مذاکره‌کننده‌ اعلام‌ کردیم‌ اگرچه‌ اعتمادی‌ نداریم‌ اما هر کمکی‌ که‌ از دستمان‌ برآید برای‌ رهایی‌ عراق‌ از مشکلات‌ انجام‌ خواهیم‌ داد. وی‌ گفت‌: در همان‌ مقطع‌، ما شرایط‌ خود را برای‌ مذاکره‌ با آمریکا مبنی‌ بر حضور طرف‌ عراقی‌، شفافیت‌ مذاکره‌ و اعلام‌ نتایج‌ آن‌ به‌ ملت‌ عراق‌ طرح‌ کردیم‌ .
کاظمی‌قمی‌ تصریح‌ کرد: مساله‌ مذاکره‌ همزمان‌ با تشکیل‌ حکومت‌ دائمی‌ و دولت‌ جدید عراق‌ و برای‌ جلوگیری‌ از ایجاد هرگونه‌ شائبه‌ای‌ انجام‌ نشد. سفیر ایران‌ در عراق‌ اظهار داشت‌: پس‌ از تشکیل‌ حکومت‌ دائمی‌ در عراق‌ ما مساله‌ای‌ برای‌ مذاکره‌ با عراق‌ نداریم‌. طرح‌ مذاکره‌ مستقیم‌ ایران‌ و آمریکا پس‌ از اعلام‌ تعویق‌ زمان‌ انجام‌ آن‌ به‌ پس‌ از تشکیل‌ دولت‌ عراق‌ وارد فضای‌ تعلیق‌ شد. پس‌ از آن‌ مقامات‌ هر دو کشور در اظهاراتی‌ ضرورت‌ انجام‌ مذاکرات‌ را بی‌دلیل‌ دانسته‌ و آمریکا در آخرین‌ موضع‌گیری‌ خود اعلام‌ کرد نیازی‌ به‌ مذاکره‌ مستقیم‌ ایران‌ و آمریکا نیست‌ زیرا کانال‌های‌ ارتباطی‌ برای‌ انتقال‌ پیام‌های‌ دوجانبه‌ وجود دارد و از آن‌ طریق‌ می‌توان‌ از مواضع‌ یکدیگر مطلع‌ شد. در پی‌ واکنش‌ سرد تهران‌ و واشینگتن‌ به‌ انجام‌ مذاکرات‌ دوجانبه‌، مقامات‌ عراقی‌ خواستار تسریع‌ در انجام‌ گفت‌وگوها شدند و حتی‌ جلال‌ طالبانی‌ رئیس‌جمهور عراق‌ اعلام‌ کرد شخصا در مذاکرات‌ دو کشور حضور خواهد داشت‌ .

بازگشت به صفحه قبل   نسخه قابل چاپ   لینک دائمی به این خبر 
 
 
¤ اخبار جبهه ملی
¤ درگذشت مهندس اسماعیل حاج قاسمعلی
¤ بازداشت پیمان عارف عضو جبهه ملی ایران
¤ ادیب برومند: انحلال مجلس استیضاح مصدق را منتفی کرد
¤ نامه سخنگوی جبهه ملی ایران به بی بی سی
¤ پیام های نوروزی
¤ خورشیدی که هر روز فروزان تر از روز پیش میدرخشد/بیانیه جبـــهه ملــــی ایــــران
¤ سنگر نشین بی مدعای آزادی هوشنگ کشاورز صدر رفت
¤ تجزیه طلبی محکوم است/رئیس هیئت رهبری جبهه ملی ایران
¤ متن پیام های رهبران جبهه ملی به مناسبت پنجاهمین سال تاسیس کنفدراسیون
¤ تحلیل جبهه ملی ایران ازرویدادهای مصر
¤ دکتر علی رشیدی عضو هیئت رهبری جبهه ملی ایران به دو سال زندان و 5 سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شد
¤ بازداشت اعضاي جبهه ملي ايران در اسفراين خراسان شمالي
¤ بزرگداشت دکتر مصدق در واشنگتن/2 گزارش
¤ بزرگداشت دکتر محمد مصدق در باشگاه ملی خبرنگاران در واشنگتن دی سی شنبه 10 نوامبر 2012
¤ مشروح سومین گزارش احمد شهید در رابطه با حقوق بشر در ایران
¤ جبهه ملي ايران , نيروي هوايي و خلبانان قهرمان دفاع مقدس را گراميداشت
¤ تکدیب امضا
¤ جبهه ملی ایران: به یاری زلزله زدگان بشتابیم
¤ درگذشت رادمرد میهن دوست آقای دکترخسروسعیدی عضو حزب ایران و جبهه ملی ایران
¤ ننگ ونفرین بربیست وهشتم مرداد
¤ اسطوره مقاومت مهندس عباس اميرانتظام در بيمارستان بستري شد
¤ بیانیه ادیب برومند و جبهه ملی ایران- اروپا و آمریکا در اظهار تاثر و همدردی با هموطنان داغدیده آذربایجانی
¤ احضار كورش زعيم
¤ درود بر چهاردهم مرداد / ادیب بـرومـند- رهبر جبهه ملی ایــران
¤ جبهه ملی ایران نسل کشی مسلمانان در میانمار را محکوم میکند
¤ بیانیه ادیب بـــرومند رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران به مناسبت بزرگداشت ۳۰ تیر 1331
¤ نامه سرگشاده جبهه ملی ایران به رئیس جمهور آمریکا درمورد ادعای واهی مالکیت امارات بر جزایر ایرانی
¤ عمل جراحی قلب دکتر حسین موسویان، رییس هیئت اجرایی جبهه ملی ایران
¤ گرامیداشت یکصدوسی امین زادروز دکتر محمد مصدق در پاریس و کلن
¤ یادداشت اعتراض جبهه ملی ایران به موسسه گوگل
¤ تکذیب مذاکرات جبهه ملی ایران با آقای رضا پهلوی و نزدیکان ایشان
¤ جبهه ملی ایران مهیای ستیزه گری در باره حفظ تمامیت کشور است/ادیـب بـرومـند رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران
¤ پیام های نوروزی استاد ادیـب بـرومـنـد , دکتر حسین موسویان ,اقاي حسن لباسچی و مهندس كورش زعيم
¤ پیام نوروزی ادیـب بـرومـنـد
¤ دیدارسخنگو و اعضای جبهه ملی ایران با دکتر علی رشیدی
¤ بیانیه ادیـب بـــــرومــند رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران درباره انتخابات اسفند ۱۳۹۰
¤ جبهه ملی ايران در انتخابات شرکت نمی کند
¤ آخرین وضعیت جبهه ملی ایران
¤ وضعیت نا مساعد جسمی حمید رضا خادم، زندانی سیاسی در بند ۳۵۰ اوین
¤ آیا جبهه ملی ایران منحل میشود؟
¤ بازجویی و بازداشت فعالان و اعضای جبهه ملی ایران
¤ ادامه بازداشتها و احضار اعضای جبهه ملی ایران به وزارت اطلاعات
¤ برگزاری جلسات شورای جبهه ملی ایران ممنوع شد
¤ احضارعیسی خان حاتمی عضو شورای مرکزی جبهه ملی ایران/ بازداشت مهندس محمد توسلی
¤ بازداشت دکتر علی رشیدی
¤ احضار ملیون به وزارت اطلاعات
¤ نشست مهرماه شوراي مركزي جبهه ملي ايران
¤ جلسه شورای مرکزی جبهه ملی ایران پنج شنبه در تهران برگزار شد
¤ جبهه ملی ایران در خارج از کشور نماینده ندارد
¤ @نامه پیمان عارف به احمدی نژاد@دیدار از پیمان عارف
© 2004 - 2011 - خبرگزاری جبهه ملی ایران - J M I N e w s . c o m - تماس با ما