تحریک عمدی انگلیسی ها؟!
در طول تاریخ یک صد ساله اخیر ایران، مکرراً دولت انگلیس به دلایلی که بستگی مستقیم به منافع ملی آنها در ایران داشته ، ضربات سهمگینی برسیستم سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ایران وارد ساخته اند وآنرا از مسیر پیشرفتی که با سختی و مشکلات زیاد در آن قرار گرفته بود منحرف کرده اند.
- در سپتامبر 1919 هنگامیکه احمد شاه قاجار حاضر نشد پیمان تحت الحمایگی ساخته و پرداخته انگلیس را توشیح کند؛ به فاصله مدتی کوتاه با کودتای سوم اسفند 1299 رضا خان میر پنج ( رضا شاه بعدی) سلسله شاهان قاجاریه منقرض گردید.
- در شهریور 1320 چون رضا شاه تصمیم گرفته بود بهر طریقی که ممکن است از زیر چتر امپراتوری انگلیس خارج شود، انگلیسها به عناوین مختلف از جمله دلسوزی بحا ل ملت ایران و نجاتش از یوغ یک دیکتاتور او را از کشورش اخراج و به افریقا تبعید کردند.
- دکتر محمد مصدق نخست وزیر ملی ایران، چون تصمیم گرفت نفت ایران را که در مقابل "چند دانه ارزن" دولت انگلیس به یغما می برد از حلقوم آنها خارج کند، با اجرای کودتای 28 مرداد 1332 برکنارشد.
- در سال 1357 محمد رضا شاه پهلوی که سعی در گسترش سازمان نفتی اوپک و کوتاه کردن دست کارتلهای نفتی بین المللی را داشت، مقامات انگلیسی با احساس خطر از جهت منافع خودشان به کمک برای براندازیش برخاستند و او را وادار به ترک وطن کردند - اینک با علم کردن داستان دستگیری 15 نفر ملوان و مارین متجاوز انگلیسی به آبهای ساحلی ایران معلوم نیست چه برنامه ای برای ملت ایران در سر می پرورانند؟ آیا هدف آنها برکناری رژیم جمهوری اسلامی است ؟! ممکن است در ظاهر ایرانیهای ساده دل آنرا به فال نیک بگیرند و نفسی تازه بکشند و گمان کنند که دوران سرفرازی و آقائی رژیم اسلامی دیگر بسر رسیده است! ولی اگر واقعاً به دنبال حقیقت می گردیم نبایستی از خودمان سئوال کنیم که در یکصد سال گذشته با چندین بار عوض کردن حکومتهای ایران توسط خارجیان، برای ملت ایران چه به ارمغان آورده است؟!
دستگیری 15 ملوان و مارین انگلیسی توسط چند جوان سپاهی نیروی دریایی پاسداران به دلایل مشروحه زیر مشکوک است ونمی تواند آن باشد که مقامات انگلیسی و آمریکایی ادعا می کنند!؟
حقایقی که نمی توانند قابل انکار باشند به شرح زیرند:
- ناو جنگی کورنوال یکی از ناو های بسیار مدرن انگلیس از نوع فریگیت و مجهز به انواع سلاح های مدرن حتی موشک سطح به سطح وسطح به هوا و توپخانه دور زن و ضد هوایی و مسلسل های کالیبر بزرگ و دستگاه های الکترونیکی شنوائی و بینائی ، رادار های هوایی و سطحی و دستگاه های تماس با قمر های مصنوعی و قمرهای جاسوسی که به طور دائم در منطقه خاور میانه خاصه در خلیج فارس در حال گردش بدود زمین بسر می برند می باشد.
- برابر اطلاعاتی که به خبرنگاران داده شده است، ناو کورنوال سرگرم دریانوردی عملیاتی در شمال خلیج فارس و در نزدیکیهای دهانه ورودی شط العرب بوده است. در آن هنگام با به آب انداختن دو قایق سریعسیر از نوع "جمینی" را با 15 ملوان و مارین مجهز به انواع سلاح سبک و سیستم های مخابراتی و رد یابی و تعیین موقعیت دقیق در خلیج فارس ، برای باز بینی بروی کشتی تجارتی که در آبهای بین المللی بطرف شمال در حرکت بوده است روانه می کند.
- مشخص نشده است که آیا سرنشینان این دو قایق قبلاً بروی کشتی مورد نظر رفته بوده اند و یا در هنگام دستگیری توسط پاسداران ایرانی قصد رفتن بطرف کشتی را داشته اند؟
- ولی آنچه مسلم است در موقع دستگیری افراد نظامی انگلیسی، کشتی تجارتی در آنجا دیده نشده است .
- برابر نوشته روزنامه واشنگتن پست دوشنبه 2 آوریل 2007 ، سخنگوی وزارت دفاع انگلیس در مصاحبه خود اظهار کرده است: " ناو فریگت کورنوال در فاصله 4 تا 8 مایلی دو قایق انگلیسی قرار داشته است و به علت عمق کم در یا در محلی که قایقهای اعزامیش قرار گرفته بودند ، امکان رفتن به طرفشان را نداشته است (چون امکان برخورد به کف دریا را پیش بینی می کرده است)."
- اظهارات این سخنگو بهترین مدرکی است که نشان می دهد قایقهای انگلیسی به حریم آبهای ساحلی ایران تجاوز مسلحانه کرده بودند. چون آبهای بین المللی که مسیر عبور کشتیها ی اقیانوس پیما است دارای عمق کافی برای عبور انواع کشتیها خاصه آنکه دهانه ورودی شط العرب به واسطه رسوب گل و لای رودخانه در هشتاد سال گذشته بطور مستمر بوسیله کشتیهای لای روبی تمیز شده و می شود . حال اگر ناو کورنوال نتوانسته است به کمک سرنشینان دو قایق اعزامی خود برود ، ودلیل آنرا عمق کم دریا اعلام کرده است، همین گفته دلیل آنست که دو قایق انگلیسی خارج از آبهای عمیق بین المللی بوده و در آبهای ساحلی ایران رفته اند. اظهارات سخنگوی وزارت دفاع انگلیس گویای حقایق دیگری نیز می باشد از جمله:
" اینکه هر عمل جنگی و رفتن بروی کشتی تجارتی به منظور بازرسی و کشف اسلحه و مواد ممنوعه، می تواند همیشه با خطرات جانی و امکان غرق قایقها و یا دستگیری سرنشینانش همراه باشد. پس چگونه ممکن است نیروی دریایی با تجربه و با سابقه انگلیس که در گذشته نیمی از دنیا را با ناو های جنگی خود در تسخیر داشت، در خلیج فارس و در منطقه ای که بیش از چهار سال است جنگ در آن ادامه دارد وکشت و کشتارواقعیت قبول شده ای است؛ با آگاهی ازوجود قایقهای نیروی دریایی سپاه پاسداران در آبهای ساحلی ایران ، دو قایق خود را برای انجام یک ماموریت جنگی از" ناو جنگی مادر" دور می کند تا سرنشینانش خود را تسلیم چند پاسدار بی تجربه وآموزش ندیده و کم اسلحه ایران کنند؟!
- از دید یک افسر بازنششسته نیروی دریایی ایران و با توجه به محلی که پاسداران ایران قایقهای انگلیسی و سرنشینانش را محاصره کرده و با خود برده اند چنین نتیجه می توان گرفت:
الف- ناو کورن وال با دستگاه های الکترونیکی خود دقیقا دو قایق خود را تحت نظر داشته است.
ب- سرنشینان دو قایق از طریق بیسیم های خود و یا حتی تلفنهای همراه خود در ارتباط دایم با ناو مادر بوده اند.
پ- قایقهای پاسداران ایرانی که از محلی در ساحل ایران مواظب تجاوز قایقهای انگلیسی به حریم ساحلی کشور بوده اند، به محض وقوع تجاوز به طرف دو قایق روانه شده اند. در مقابل به مجرد حرکت این قایقها در مسیر قایقهای انگلیسی رادارهای ناو کورن وال و اقمار مصنوعی جاسوسی آمریکا و انگلیس عیناً بهمان گونه که موقعیت یک اتومبیل را از میان صدها اتومبیل تشخیص داده و آن اتومبیل را به طرف مقصد مورد نظرش هدایت می کند؛ ناو کورن وال نیز می توانست به سرنشینان دو قایق خود اطلاع دهد که بسرعت خود را از مهلکه نجات دهند. آیا سرعت قایقهای پاسداران تا آن حد زیاد بوده است که قایقهای انگلیسی فرصت فرار نداشته اند و لذا در همان مکان باقی مانده اند؟ بعید است که چنین بوده باشد!
ت- چگونه ممکن است فرمانده ناو کورن وال پس از مطلع شدن از حرکت قایقهای ایران بطرف قایقهای انگلیسی با تماس با فرماندهان انگلیسی درخواست اعزام هلیکوپتر و هواپیمای جت جنگنده نکرده باشد و چرا به سرتشینان دو قایق انگلیسی دستور دفاع از خود آنهم در حالیکه ادعا می کنند در آبهای بین المللی بوده اند نداده است؟!
ث- طبق نوشته روزنامه ها و گفته رادیو و تلویزیونها، 15 مارین و ملوان انگلیسی که مجهز به انواع سلاح سبک بوده اند. چگونه است که چند ملوان پاسدار بی تجربه و آموزش ندیده بدون آنکه حتی یک گلوله از اسلحه کسی خارج شده باشد ، موفق شده باشند 15 مارین و ملوان انگلیسی را که با گذراندن سخت ترین دوره های آموزشی و تمرین های دایمی و واقعی جنگی آمادگی انجام هر گونه عملیاتی را داشته اند دستگیر کنند؟!
ج- در دوران چهار ساله جنگ آمریکا و انگلیس با عراق، در هیچ زمانی از زنان در عملیات جنگی استفاده نشده است. فقط از زنان در عملیاتی که خطر جانی آن نسبتاً کم بوده استفاده شده است. پس چگونه است که در عملیات خطرناک بر روی کشتیهای تجارتی رفتن، از یک زن ملوان استفاده شده است؟!
چ- آقای بوش در مصاحبه روز قبل خود آظهار کرده است: " ایران بایستی 15 گروگان انگلیسی را آزاد کند." متاسفانه آقای بوش حتی نمی تواند تشخیص دهد که فرق تجاوز مسلحانه به خاک یا آب کشور دیگری با گروگان گیری دارای فرقی است بس بزرگ. تجاوز نیروهای نظامی مسلح انگلیس به حریم ساحلی ایران محرز واتهام تجاوز افراد نظامی ایران به آبهای ساحلی عراق بی معنی است.