استقلال - آزادی - عدالت اجتماعی (جمهوری ایرانی)
به سایت خبری جبهه ملی ایران ،پرببنده ترین سایت نیروهای ملی خوش آمدید
این سایت خبری مستقل است و به انعکاس اخبار تشکلهای جبهه ملی ایران و نیروهای ملی در سراسر جهان اختصاص دارد
از دیگر صفحات این تارنما در زیر این پیام با کلیک روی صفحه دیدن کنید
 
¤ اخبار دانشجویی
¤ صدور حکم زندان برای ۲۰ نفر از بازداشت شدگان زلزله آذربايجان
¤ دیدار اعضای جبهه ملی ایران با فرید طاهری
¤ روز دانشجو در مزار کیانوش آسا/ بیانیه دفتر تحکیم وحدت
¤ احضار مجدد پیمان عارف به دادگاه
¤ پیمان عارف بار دیگر از تحصیل محروم گردید.
¤ دفتر تحکیم وحدت و سازمان دانش آموختگان ایران در بیانیه ای مشترک: «صدای دانشجویان دربند باشیم»
¤ بیانیه‌ دانشجویان و دانش‌آموختگان لیبرال; «تشکیل جبهه‌ دموکراسی‌خواهان برای صیانت از منافع ملت ایران در مقابل استبداد داخلی»
¤ ممانعت از آزادی پیمان عارف، فعال سابق دانشجویی
¤ پیمان عارف، دانشجوی زندانی، پس از اعتصاب غذا به بیمارستان منتقل شد
¤ پیمان عارف برای سومین بار بازداشت شد
سایتهای دیگر
 
زنان
¤ صفحه اول  ¤ اخبار ايران  ¤ اخبار جبهه ملی  ¤ بیانیه های جبهه ملی  ¤ کورش زعيم  ¤ جبهه ملی اروپا  ¤  واشنگتن  ¤ اخبار دانشجویی  ¤ خارج از کشور  ¤ دکتر ورجاوند  ¤ زنان  ¤ نشریات  ¤ دیدگاه  ¤ دریادار مدنی  ¤ رضا آذرخش  ¤ اندیشگاه ملی/ آریان پور  ¤ کنگره ملی/ امیرانتظام  ¤ مقالات  ¤  عضويت  ¤ نهضت آزادی/حزب ملت ایران  ¤ کارگران  ¤  اسناد جبهه ملی  ¤ جوانان جبهه ملی  ¤ دکتر باوند  ¤ كانون انديشه و سخن.  ¤ بیژن مهر  ¤  سمينار جبهه ملی  ¤  فرهنگ  ¤ همبستگی برای دمکراسی و حقوق بشر در ایران  ¤ دفتر پژوهش های جبهه  ¤ اخبار زندانیان سیاسی  ¤ برنامه تلوزیون  ¤ اقتصاد  ¤ آلبوم عکسها  ¤ تماس با ما ¤ آرشیو خبرها
شیرین عبادی;قوانین ایران ۴۲ سال به عقب برگشته اند
7 شهریور 1386       بازگشت به صفحه قبل 
شیرین عبادی در کنفرانس مطبوعاتی سالگرد کمپین یک میلیون امضا
قوانین ایران ۴۲ سال به عقب برگشته اند




• روز ۵ شهریور همزمان با اولین سالگرد آغاز کمپین یک میلیون امضا، کنفرانس مطبوعاتی به این مناسبت برگزار شد که در آن از جمله شیرین عبادی، سیمین بهبهانی و فعالین این کمپین بر لزوم همکاری گسترده جهت لغو قوانین ضدزن در ایران تاکید کردند. بابک احمدی از جمله شرکت کنندگان در این نشست، بخش مهمی از سخنان خود را به حمله به فعالین چپ در ایران اختصاص داد که به گفته ی وی دارای اندیشه ی ارتجاعی هستند ...
سه‌شنبه ۶ شهريور ۱٣٨۶ - ۲٨ اوت ۲۰۰۷



شیرین عبادی در کنفرانس مطبوعاتی سالگرد کمپین یک میلیون امضا
قوانین ایران ۴۲ سال به عقب برگشته اند

روز ۵ شهریور همزمان با اولین سالگرد آغاز کمپین یک میلیون امضا، کنفرانس مطبوعاتی به این مناسبت برگزار شد که در آن از جمله شیرین عبادی، سیمین بهبهانی و فعالین این کمپین بر لزوم همکاری گسترده جهت لغو قوانین ضدزن در ایران تاکید کردند. بابک احمدی از جمله شرکت کنندگان در این نشست، بخش مهمی از سخنان خود را به حمله به فعالین چپ در ایران اختصاص داد که به گفته ی وی دارای اندیشه ی ارتجاعی هستند

به گزارش سایت تغییر برای برابری در کنفرانس مطبوعاتی سالگرد کمپین یک میلیون امضا، شیرین عبادی در پاسخ به این سوال که چرا زنان این حرکت را راه انداختند با تشریح عقبگردهایی که در قوانین مربوط به زنان داشته ایم، گفت: «برای همین عقبگردها بود که جمعی از زنان دردکشیده دور هم جمع شدند و تصمیم گرفتند در یک حرکت مدنی، در کنار دادن آگاهی به مردم از آنها امضا بگیرند.»
در این کنفرانس مطبوعاتی که ۵ شهریور ۱٣٨۶ (سالگرد کمپین یک میلیون امضا برای تغییر قوانین تبعیض آامیز) در پارکینگ ماهنامه توقیف شده نامه برگزار شد، عبادی لایحه حمایت از خانواده را یک گام به عقب عنوان کرد و از نمایندگان مجلس درخواست کرد این لایحه را از دستور کار مجلس خارج کنند چرا که این قانون هم از لحاظ حقوقی ایراد دارد، هم با تعهدات بین المللی ایران ناسازگار است و هم مطابق با شریعت اسلام نیست. او گفت: اگر مجلس لایحه حمایت از خانواده را از دستور کار خارج نکند، ما زنان مقابل مجلس می رویم و اعتراضمان را به هر بهایی که بشود بیان می کنیم.
عبادی در پاسخ به سوال خبرنگار اعتماد که آیا وقت آن نرسیده است که فعالان زن قانون خانواده پیشنهادی خود را ارائه کنند؟ گفت: «مدت ها است که وقت چنین اقدامی از سوی ما رسیده است، اما متاسفانه صدای ما به جایی نمی رسد.»
برنده جایزه صلح نوبل که تجربه تدوین قانون خانواده را در کارنامه خود دارد، اضافه کرد: «در مجلس ششم نمایندگان عضو فراکسیون مجلس به دیدار من آمدند و خواستار تدوین یک قانون خانواده برای ارائه به مجلس شدند. قانونی که هم مطالبات زنان را تا حدی تامین کند و هم به تصویب شورای نگهبان برسد. این قانون که برای هر بند و ماده اش یک مستند فقهی داشتم و ۷۰ درصد مطالبات زنان را تامین می کرد اما در همان کمسیون قضایی مجلس متوقف شد و با وجود فعالیت نمایندگان زن حتی به صحن مجلس هم نرسید.»
این وکیل دادگستری ادامه داد: «اینکه چه زمانی دوباره فرصت ارائه قانون پیشنهادی مان را خواهیم داشت علاوه بر خواست ما زنان، به شرایط دیگری همچون ظرفیت مجلس نیز برمی گردد. هر چند من اعتقاد دارم این مردم هستند که ظرفیت حکومت ها را بالا می برند. و وقتی مردم مدام یک چیزی را بخواهند ظرفیت جامعه هم بالا یرود.»
عبادی سپس به بیان سیر تاریخی قوانین مدنی و جزایی پرداخت: «در سال ۱٣۰۴ که قانون مجازات عمومی تصویب شد آمده بود افراد کمتر از ۱٨ سال اعدام نمی شد. در این قانون که مدرس هم جزو شورایی بود که انطباق قوانین با شرع را تطبیق می داد، مجازات اعدام کودکان حذف شد اما بر اساس قانون فعلی کودکان اعدام می شوند و خود من موکلی دارم که وقتی ۱۴ سالش بوده حکم اعدام برایش صادر شده و الان در حال تلاش برای جلوگیری از اجرای حکمش هستم.»
وی در ادامه با بیان اینکه اولین قانون خانواده سال ۱٣۴۶ تصویب شد و در سال ۱٣۵٣ اصلاحاتی در آن انجام شد، گفت: «وقتی این قانون را با قوانین فعلی تطبیق می دهیم می بینیم که ما ۴۲ سال عقبگرد داشته ایم.»
به گفته این وکیل دادگستری، لایحه حمایت از خانواده نه تنها حقوق زنان را در نظر نگرفته است، بلکه از لحاظ تکنیک علم حقوق هم مشکل دارد: «بر اساس این لایحه مرد هنگام اجازه مجدد باید عدالتش احراز شود، اما وقتی او هنوز ازدواج نکرده دادگاه چطور می خواهد عدالتش را احراز کند؟»
وی در پاسخ به این سوال که چرا زنان در حال تلاش برای تغییر قوانین هستند، گفت: «برای همین عقبگردها بود که جمعی از زنان دردکشیده دور هم جمع شدند و تصمیم گرفتند در یک حرکت مدنی، در کنار دادن آگاهی به مردم از آنها برای تغییر قانون امضا بگیرند.»
وی با تاکید بر اینکه این قوانین بد است و مورد قبول جامعه ما نیست، افزود: «برای همین است که کمپین یک میلیون امضا اینگونه در داخل و خارج از کشور با استقبال مواجه شده است و بسیاری از شخصیت های خوشنام و مطرح بین المللی و داخلی از آن حمایت کرده اند.»
عبادی مهمترین دستاورد کمپین را آگاه سازی عنوان کرد و ادامه داد: «هدف اصلی همین اگاهسازی بوده است نه امضا جمع کردن، چون اگر هدف امضا فقط امضا جمع کردن باشد که اصلا کار سختی نیست. ولی ما می خواهیم در ازای هر عبادی یک آدم آگاه تحویل جامعه بدهیم.»
وی سپس به موانع موجود بر سر راه کمپین پرداخت: «در این یکسال ۵۰ نفر از کسانی که در تجمعات مربوط به برابری خواهی شرکت داشتند یا در این راستا فعالیت می کردند زندان رفته اند، برایشان حکم صادر شده است، یا در انتظار صدور حکم هستند و می گویند اینها علیه امنیت ملی اقدام کرده اند. آیا واقعا اینکه بخواهی سرت هوو نیاید اقدام علیه امنیت ملی است؟ یا اگر زنی بخواهدت سرپرست فرزندش باشد، دشمن به کشور حمله خواهد کرد؟»
برنده جایزه صلح نوبل که چندی پیش در نامه ای به کمسیون حقوق بشر سازمان ملل وضعیت موجود را شرح داده و خواستار فرستادن یک گزارشگر برای رسیدگی به وضعیت زنان شده بود، این اقدام را از سر اجبار عنوان کرد: «ما را مجبور می کنند به مراجع بین المللی برویم. چقدر پیش رئیس دادگاه گردن کج کنم و بگویم نخواستن هوو ربطی به امنیت ملی ندارد. بالاخره باید کسی به حرف ما گوش کند یا نه؟»
من به عنوان وکیل حق دارم، از همه راه ها برای احقاق حقوق موکلم استفاده کنم و اگر از طریق مراجع داخلی نشد به ناچار به مراجع بین المللی رجوع کنم.»

سیمین بهبهانی: کمپین آهسته و پیوسته پیش می رود
کمپین اگرچه آهسته پیش می رود، اما پیش می رود و روزی خواهد رسید که یک میلیون امضا را جمع کرده باشیم. بهبهانی که سخنان خود را با قرائت آیه «ان اکرمکم عنداله اتقاکم» آغاز کرده بود، گفت: «اسلام به موجب این آیه از همه تبعیض های حقوقی بین زن و مرد مبری است و هرکه بگوید بر اساس اسلام زن حق کمتری از مرد دارد خلاف اسلام قر آن سخن گفته است.»
وی اضافه کرد: «در اسلام انسانیت مطرح است و برای همین زنان باید برای احقاق حقوقشان تا جایی که می توانند تلاش کنند.»
بانوی شعر ایران تاکید کرد: «هدف ما فقط گرفتن امضا از مردم نیست، ما می خواهیم روشنگری کنیم و به مردم آگاهی بدهیم و کندی کار هم به همین دلیل است.»
سیمین بهبهانی در پایان شعر «آدم و حوا» را به فعالان کمپین یک میلیون امضا تقدیم کرد.

بابک احمدی: مردان نباید کنار بکشند و و باید درگیر مبارزه شوند
بابک احمدی، محقق و استاد دانشگاه از دیگر شرکت کنندگان در این کنفرانس مطبوعاتی بود. از سال پیش تا امروز کار کمپین از آنچه فکرش را می کردیم بهتر پیش رفت. به همت زنانی که از راحتی و امنیت خود گذاشتند و قدم در راه سختی گذاشتند که البته مسالمت آمیز است و نباید اینگونه مخاطره آمیز باشد. زن ها می خواستند بگویند در این وضعیت و تحت فشار این قانون نمی توانند نسل بعد را تربیت کنند.
احمدی با تاکید بر اینکه حقوق زنان از مهمترین اصول حقوق بشر است، گفت: «اگر در آینده ایرانی ازادتر داشته باشیم آن را مدیون شما زنان برابرخواه هستیم.»
وی که اعتقاد دارد قوانین ایران کیلومترها عقب تر از جامعه اند گفت: «در واقع نیمی از جامعه ایران فاقد حقوق نیمه دیگر هستند و وضعیت حقوقی زنان ایران بازتاب وضعیت اجتماعی آنان نیست،»
وی ملاک آزادی یک جامعه را آزادی زنان آن دانست و تاکید کرد: «زنان ایران به معنای واقعی اسیرند و باید برای آزادی مبارزه کنند. چرا که این مبارزه می تواند تضمینی برای نسل های بعد نیز باشد.»
فراگیر شدن مبارزه برای احقاق حقوق زنان و ضرورت شرکت مردان در این مبارزه بخش دیگری از سخنان احمدی بود: «آیا این سختی و مصیبتی که زن ایرانی به خاطر بی حقوقی اش تحمل می کند، فقط به زنان مربوط می شود یا یک مشکل عام است؟ من همواره در دفاع از کمپین یک میلیون امضا گفته ام که جنبش مستقل زنان باید شکل بگیرد و آزادی زنان کار خود زنان است، اما مردها هم نباید کنار بکشند وباید درگیر این مبارزه شوند.»
این استاد دانشگاه تصریح کرد: «هر آدمی که فکر می کند به حقوق شهروندی اعتقاد دارد باید درگیر جنبش زنان شود.»
وی درباره برخوردهای صورت گرفته با کمپین گفت: «کمپین یک راه مسالمت آمیز است، اما جامعه اگر راه این گونه حرکت های مسالمت آمیز را نیز ببندد مطمئنا با راه های خشن مواجه می شود. این در حالی است که ما می خواهیم با آرامش و بدون خشونت به حقوق زنان برسیم.»
وی که اعتقاد دارد حرکت به طرف یک ایران دموکراتیک قطعا از مسیر آزادی زنان خواهد گذشت، گفت: «همه ما مجبوریم درگیر حقوق زنان شویم و مشکلاتش را تحمل کنیم. من نیر به عنوان مردی خود را هوادار حقوق زنان و فمنیست می دانم آماده گفتگو با کسانی هستم که نمی خواهند درگیر این مبارزه شوند.»
بابک احمدی آنگاه در پاسخ به خبرنگاری گه از وی درباره واکنش گروه های چپ به کمپین پرسید، بحش مهمی از سخنان خود را به حمله علیه نیروهای چپ که به گفته ی وی دارای «اندیشه مرتجعانه» هستند، پرداخت.
وی از جمله گفت:
«در اوایل دانشجویان و یکسری از فعالین چپ این انتقاد را داشتند که خواسته های کمپین بورژوازیست و خواست همه مردم نیست اما یک سال از کمپین گذشته و کمپین دراین مدت بارها ثابت کرده که ایدئولوژیک نیست و عملگرا است.»
وی با بیان اینکه این انتقادها معمولا از طرف چپ سنتی، لنینیستها و استالینیستها مطرح می شد که تفاوت های بین زن و مرد برایشان کمرنگ است و صحنه دنیا را فقط برابری زن و مرد می بینند، ادامه داد:« ما الان با جریان سوسیال دموکرات سروکار داریم که در کل جهان فعال و پیشرو است. و این چپ واقعی است.اما هنوز از این چپ نسیمی به ایران نرسیده و هنوز تفکرات استالین است که به چپ ایران سایه افکنده است.»
احمدی افزود: «من خودم به جناح چپ علاقه مندم. اما منتقدان چپهای ایران راهکار پیشنهاد نمی کنند. راهکار بدهید. شما می گویید زن کارگر، مگر زن کارگر اگر این قوانین تصویب شوند ضرر می کند؟ شما بگویید کدامیک از این قوانین به ضرر زن کارگر است.»
وی به چپ ها توصیه کرد :«وارد مبارزات عملی شوید و در جریان مبارزات از ایدئولوژی های قدیمی و پوسیده فاصله بگیرید. من در طول این ماه ها به کمپین ایمان آوردم و بیشتر با آن همراه شدم و خوشحالم که به کمپین وفادار ماندم و با اندیشه های مرتجع چپ همنواز نشدم.»

نرگس محمدی: اساس دین عدالت است یا این احکام نابرابر؟
نرگس محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر نیز به خبرنگاران گفت: «اساس اسلام عدالت است و این رویکرد عدالت طلبانه باید در قوانین مربوط به زنان دیده شود. چرا که این قوانین با رویکرد عدالت محور قابل باز تعریف اند.» سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر خطاب به فقها گفت: «آیا باید عدالت را محور قرار دهیم یا احکامی همچون ارث را که برابر نیست؟»
وی که کمپین را دغدغه اجتماعی عنوان کرده و در انحصار زنان نمی داند، اضافه کرد: «نگاه کمپین تشکیل یک جامعه برابر انسانی است و تا وقتی این زمنیه بوجود نیاید صحبت از جامعه دموکراتیک فقط در حد تئوری است.» محمدی روشنفکرانی که از ورود به این مسئله اجتناب می کنند را مورد خطاب قرار داد: «خقوق زنان دغدغه ای است که مقدمه ای برای حقوق بشر و دموکراسی است.»
نرگس محمدی این مسئله که مسئله زنان روشنفکر مذهبی و غیر مذهبی را یکسان به چالش کشیده است از نقاط قوت این جنبش عنوان کرد. و گفت کمپین یک میلیون امضا از نادر حرکت هایی است که گرایش های مختلف دینی و سیاسی را گردهم آورده است و اگر امکانات لازم را داشتیم یا حداقل این همه سنگ اندازی پیش رویمان نبود، مطمئنا تا کنون به جای یک میلیون، میلیون ها امضا جمع می کردیم.»

ژیلا شریعت پناهی : قرآن هیچ تبعیضی در زمینه حقوق اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بین زن و مرد قائل نشده است
ژیلا شریعت پناه که سال ها حقوق زنان را از منظر فقهی بررسی کرده است، با تاکید بر این مطلب مستندات فقهی خود را در اثبات این موضوع ارائه کرد و گفت: «برخی مشکلاتی که در زمینه حقوق زنان در اسلام داریم به ترجمه نادرست کلمات برمی گردد، برخی به خاطر استناد به روایاتی است که در تعارض با آیات هستند و برخی نیز به تعریف نامناسب از عقل برمی گردد. این محقق دین پژوه آمادگی خود را برای گفتگو و مناظره با تمام کسانی که این مسئله را قبول ندارند اعلام کرد.

کیوان صمیمی، مدیر مسئول ماهنامه توقیف شده نامه نیز با بیان اینکه باید یاد بگیریم برای اینگونه مسئله های هزینه بدهیم، تاکید کرد: «باید این کلیشه را بشکنیم که هر کاری می خواهیم بکنیم، گفته شود نمی شود و نمی گذارند.»

آیت الله فاضل میبدی، از دیگر مدعوان این کنفرانس مطبوعاتی بود که به دلیل کسالت نتوانتست در جمع حاضران شرکت کند اما در تماس تلفنی اعلام کرد هیچ یک از مطالبات حقوقی زنان تعرضی با اسلام ندارد و وی خاضر است در فرصتی دیگر به تمامی سوالات موجود در این رابطه پاسخ گوید.

خدیجه مقدم: بیش از ۵۰۰ عضو داریم که هر کدام در چارچوب اهداف کمپین با روش های خودشان جلو می روند
در این کنفرانس خبری، خدیجه مقدم در پاسخ به پرسش خبرنگار رویترز درباره تعداد امضاها گفت: «سیاست کمپین این است که تا امضاها به یک میلیون نرسیده اسامی و تعداد امضاها اعلام نشود. فقط می توانم بگویم که تعداد بسیار زیادی امضا جمع شده و علاوه بر تهران در نزدیک به ۲۰ شهر دیگر نیز زنان و مردان برابری خواه در حال جمع آوری امضا هستند و البته چندین برابر امضاهای جمع شده با مردم گفتگو کرده ایم که هدف اصلی کمپین نیز همین گفتگوها و ارتقای آگاهی مردم است.
خدیجه مقدم همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار سرمایه در رابطه با راهکارهای کمپین برای مقابله با هزینه های تحمیلی به کمپین گفت: ما بیش از ۵۰۰ عضو داریم که هر کدام در چارچوب اهداف کمپین با روش های خودشان جلو می روند و ما یک NGO نیستیم که بخواهیم یک ساختار و برنامه تعریف شده و محدود داشته باشیم، هر چند کمپین هم ساختار خود را دارد و برای مقابله با این هزینه ها برنامه ریزی می کند که تشکیل کمیته مادران یکی از این پیش بینی ها است. اما ما فقط یک طرف ماجرا هستیم و طرف دیگر حکومت است که این هزینه ها را به ما تحمیل می کند.با این حال برابرخواهی که کمپین در حال گسترش آن است هر روز عمومی تر می شود و این راهی است که برگشت ندارد.

در ادامه این کنفرانس ناهید کشاورز درباره تهدیدهایی و چالش های پیش روی کمپین و سارا لقمانی درباره ساختار متکثر کمپین یک میلیون امضا سخن گفتند. سارا لقمانی با اشاره به اینکه خواسته ‌محوری به جای ایدئولوژی ‌محوری از مهم‌ترین ویژگی کمپین یک میلیون امضاست گفت: «حالا این کمپین در ۲۰ شهر فعالیت دارد و بیش از ۵۰۰ عضو فعال آن مشغول پیشبرد اهداف هستند.»
بازگشت به صفحه قبل   نسخه قابل چاپ   لینک دائمی به این خبر 
 
 
¤ اخبار جبهه ملی
¤ درگذشت مهندس اسماعیل حاج قاسمعلی
¤ بازداشت پیمان عارف عضو جبهه ملی ایران
¤ ادیب برومند: انحلال مجلس استیضاح مصدق را منتفی کرد
¤ نامه سخنگوی جبهه ملی ایران به بی بی سی
¤ پیام های نوروزی
¤ خورشیدی که هر روز فروزان تر از روز پیش میدرخشد/بیانیه جبـــهه ملــــی ایــــران
¤ سنگر نشین بی مدعای آزادی هوشنگ کشاورز صدر رفت
¤ تجزیه طلبی محکوم است/رئیس هیئت رهبری جبهه ملی ایران
¤ متن پیام های رهبران جبهه ملی به مناسبت پنجاهمین سال تاسیس کنفدراسیون
¤ تحلیل جبهه ملی ایران ازرویدادهای مصر
¤ دکتر علی رشیدی عضو هیئت رهبری جبهه ملی ایران به دو سال زندان و 5 سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شد
¤ بازداشت اعضاي جبهه ملي ايران در اسفراين خراسان شمالي
¤ بزرگداشت دکتر مصدق در واشنگتن/2 گزارش
¤ بزرگداشت دکتر محمد مصدق در باشگاه ملی خبرنگاران در واشنگتن دی سی شنبه 10 نوامبر 2012
¤ مشروح سومین گزارش احمد شهید در رابطه با حقوق بشر در ایران
¤ جبهه ملي ايران , نيروي هوايي و خلبانان قهرمان دفاع مقدس را گراميداشت
¤ تکدیب امضا
¤ جبهه ملی ایران: به یاری زلزله زدگان بشتابیم
¤ درگذشت رادمرد میهن دوست آقای دکترخسروسعیدی عضو حزب ایران و جبهه ملی ایران
¤ ننگ ونفرین بربیست وهشتم مرداد
¤ اسطوره مقاومت مهندس عباس اميرانتظام در بيمارستان بستري شد
¤ بیانیه ادیب برومند و جبهه ملی ایران- اروپا و آمریکا در اظهار تاثر و همدردی با هموطنان داغدیده آذربایجانی
¤ احضار كورش زعيم
¤ درود بر چهاردهم مرداد / ادیب بـرومـند- رهبر جبهه ملی ایــران
¤ جبهه ملی ایران نسل کشی مسلمانان در میانمار را محکوم میکند
¤ بیانیه ادیب بـــرومند رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران به مناسبت بزرگداشت ۳۰ تیر 1331
¤ نامه سرگشاده جبهه ملی ایران به رئیس جمهور آمریکا درمورد ادعای واهی مالکیت امارات بر جزایر ایرانی
¤ عمل جراحی قلب دکتر حسین موسویان، رییس هیئت اجرایی جبهه ملی ایران
¤ گرامیداشت یکصدوسی امین زادروز دکتر محمد مصدق در پاریس و کلن
¤ یادداشت اعتراض جبهه ملی ایران به موسسه گوگل
¤ تکذیب مذاکرات جبهه ملی ایران با آقای رضا پهلوی و نزدیکان ایشان
¤ جبهه ملی ایران مهیای ستیزه گری در باره حفظ تمامیت کشور است/ادیـب بـرومـند رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران
¤ پیام های نوروزی استاد ادیـب بـرومـنـد , دکتر حسین موسویان ,اقاي حسن لباسچی و مهندس كورش زعيم
¤ پیام نوروزی ادیـب بـرومـنـد
¤ دیدارسخنگو و اعضای جبهه ملی ایران با دکتر علی رشیدی
¤ بیانیه ادیـب بـــــرومــند رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران درباره انتخابات اسفند ۱۳۹۰
¤ جبهه ملی ايران در انتخابات شرکت نمی کند
¤ آخرین وضعیت جبهه ملی ایران
¤ وضعیت نا مساعد جسمی حمید رضا خادم، زندانی سیاسی در بند ۳۵۰ اوین
¤ آیا جبهه ملی ایران منحل میشود؟
¤ بازجویی و بازداشت فعالان و اعضای جبهه ملی ایران
¤ ادامه بازداشتها و احضار اعضای جبهه ملی ایران به وزارت اطلاعات
¤ برگزاری جلسات شورای جبهه ملی ایران ممنوع شد
¤ احضارعیسی خان حاتمی عضو شورای مرکزی جبهه ملی ایران/ بازداشت مهندس محمد توسلی
¤ بازداشت دکتر علی رشیدی
¤ احضار ملیون به وزارت اطلاعات
¤ نشست مهرماه شوراي مركزي جبهه ملي ايران
¤ جلسه شورای مرکزی جبهه ملی ایران پنج شنبه در تهران برگزار شد
¤ جبهه ملی ایران در خارج از کشور نماینده ندارد
¤ @نامه پیمان عارف به احمدی نژاد@دیدار از پیمان عارف
© 2004 - 2011 - خبرگزاری جبهه ملی ایران - J M I N e w s . c o m - تماس با ما