یدالله جوانی;دولت قصد انحراف انقلاب را داشته باشد٬ سپاه به وظیفهاش عمل خواهد کرد.
۱ دی ۱۳۹۲
یدالله جوانی، مشاور نماینده علی خامنهای در سپاه هشدار داد چنانچه دولت حسن روحانی بخواهد انقلاب را از مسیر خودش «منحرف» کند٬ سپاه به «وظیفه» خود عمل خواهد کرد.
آقای جوانی روز شنبه (۳۰ آذر) به خبرگزاری «تسنیم» گفته سپاه زمانی وارد عمل خواهد شد که احساس کند دولت روحانی میخواهد «بستر کمرنگ شدن روحیه انقلابی» در جامعه را فراهم کند.
این فرمانده سپاه افزوده سپاه در دولت محمد خاتمی و محمود احمدینژاد هم به وظیفه خود در چنین موارد مشابهی عمل کرده است.
وی گفته «در دوره اصلاحات مجموعهای به نام سپاه توانست انقلاب را از خطر انحرافات جدی مصون بدارد.»
جوانی همچنین اظهار کرده سپاه زمانی که «کژیها» در دولت احمدینژاد را مشاهده کرده به وظیفهاش عمل کرد.
مهمترین گزارههای این گفتگو
● سپاه٬ پاسدار انقلاب است، براساس اساسنامه سپاه که مصوبه مجلس شورای اسلامی میباشد، علاوه بر پاسداری از انقلاب در برابر هر نوع تهدیدی باید بایستد.
● اگر تهدید نظامی باشد ماهیت نظامی سپاه پررنگ میشود و اگر تهدید نرم و سیاسی و فرهنگی باشد ماهیت فرهنگی این نهاد پر رنگ و اگر تهدید امنیتی باشد این نهاد باید در بعد امنیتی خودش را در عرصه وارد کند.
● {از دیگر کارهای سپاه برای پیشبرد و تحقق اهداف انقلاب} عدالت گستری، محرومیت زدایی، مبارزه با فقر زدایی و مبارزه با محرومیتها است.
● اگر دولتها {در ایران} بخواهند انحرافی را در مسیرانقلاب به وجود بیاورند طبیعی است که سپاه اینجا با چشمان باز باید به رسالت خود عمل کند.
● سپاه در صحنه همواره باید حضور داشته باشد و از این انقلاب مراقبت کند. این مهم نیست که آن عاملی که میخواهد انحراف بوجود آورد چه کسی باشد و در چه جایگاهی و موقعیتی قرار گرفته باشد؟
● اگر سپاه بخواهد این ملاحظات را در نظر داشته باشد٬ اصلا نمیتواند با محافظه کاری از انقلاب محافظت کند.
● {اگر} در دولت کنونی بخواهد جایی اتفاقی رخ دهد که آن اتفاق زمینه و بسترهایی را فراهم کند برای اینکه روحیه انقلابی در جامعه ما ضعیف و کمرنگ شود و انقلاب از مسیر خودش خارج شود، طبیعی است که سپاه در آنجا به وظیفه خودش عمل میکند.
● یکی از مجموعههایی که به وظایف خود به خوبی با فتنه ۸۸ برخورد کرد٬ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.
● {افرادی که درباره فعالیتهای اقتصادی سپاه صحبت میکنند} همانهایی هستند که فتنه ۸۸ را بوجود آوردند.
● سپاه براساس رسالتی که برعهده دارد باید زودتر از باقی متوجه خطرات شود که در غیر این صورت مشکلات سنگینی بوجود خواهد آمد.
● در دوره اصلاحات نیاز بود که نیروهای انقلاب، نیروهای سپاه و نیروهای بسیج تحلیلی درست و همواره و به روز اطلاع رسانی شوند که در پی این امر تصمیم گرفتیم هفته نامه صبح صادق را دایر کنیم.
● طبق قانون باید نیروهای بسیجی را که اکنون دهها میلیون هستند نسبت به مسائل سیاسی جامعه توجیه و اطلاع رسانی کنیم.
● سپاه بازوی ولایت است و پیرو خط ولایت است در انتخابات هم به همین شکل بوده است.
● اگر انقلاب در معرض تهدید قرار بگیرد دیگر جزو ممنوعیات نیست و جزو رسالت سپاه خواهد بود.
● رسانههای منتسب به سپاه اگر ملاکها را بیان میکند این رسانهها در راستای سیاستهای کلان و کلی نظام گام برمیدارند.
● اولین مقطع زمانی که که تهاجم فرهنگی دشمن خود را نشان داد در حوزه سیاسی اجتماعی فتنه ۷۸ بود که بنده آن را نمونه کوچکتر از فتنه ۸۸ میدانم.
● در سال ۸۸ فشارها نشان میداد که سالهای سال این فتنه برنامه ریزی شده بود و مجموعههایی پشت صحنه سرکار و فعال بودند تا این اتفاق رخ دهد.
● در فتنه ۸۸ داستان، داستان براندازی است. براندازی توسط کسانی که زمانی در انقلاب سابقه خوبی دارند ولی دچار استحاله شدند… سپاه وقتی که با چنین مسئلهای مواجه میشود که انقلاب با توطئهای از جنس فتنه مواجه است٬ قطعا ورود پیدا خواهد کرد.
● شخصی به نام موسوی سخنانی را میزند که زمانی در انقلاب اسلامی، نخست وزیر و مورد حمایت نیروهای انقلابی بوده است و قاعدتا فتنه به دست کسانی به وجود میآید که سابقه خوبی را در عقبه خودشان دارند.
● وقتی که سپاه صحنه٬ شبکههای اجتماعی، نوع شعار و رنگ سبز را رصد میکرد٬ پیش بینی میکرد اتفاقاتی در حال رخ دادن است… پیش بینیهای سپاه به حدی درست بود که برخی از غربیها گفتند که این فتنه توسط سپاه شکل گرفته است.
● نظام اسلامی رافتش آن قدر بالا است که امروز ما یک پررویی را در فتنه گران میبینیم که بدنبال این هستند که کروبی آزاد شود.
● برخی از افراد در سال ۸۸ شعارهایی را سر دادند که باید از ان افراد پرسید که شما در فتنه ۸۸ چند سالتان بود؟… برخی کسانیک ه در فتنه ۸۸ در خیابانها دستگیر شدند اصلا سنش به سن رای دادن نرسیده بود.
● نقش سپاه در مسائل سوریه نقش هدایت و کمک کردن با بهره گیری از تجاربی که اندوخته خودمان بوده میباشد. آموزش ۱۰ هزار نیروی مردمی شاید مهمترین خدمتی بود که ملت ایران با تجارب خود به مردم سوریه کرد.
● باید خطوط قرمزی که آقا فرمودند تا اخر رعایت شود و اگر طرفهای مقابل خواستند از این خطوط عبور کنند ما باید از این توافقنامه {ژنو} خارج شویم.
● مردم این انتظار را نداشتند که گزارش ۱۰۰ روزه {حسن روحانی} سبک و سیاق مناظرهای، انتقادی و تبلیغاتی را داشته باشد.
● برخی از مسئولین باید از اوباما و همسرش این مطلب را درس بگیرند که گفتند ما به دخترمان تا به سن ۱۸ سالگی نرسند اجازه ورود به فیس بوک را نمیدهیم.
http://www.digarban.com/node/16124
آخرین دیدگاهها