عباس رمضانیپور، امامجمعه رفسنجان، در جمع مسئولان این شهر اظهار داشت که بهائیان بر طبق فتوای مراجع “نجس” هستند و خرید و فروش با آنها حرام است. به گفته وی “خواسته مردم برای رفتن آنها از این شهر باید تحقق یابد.”
به گزارش خبرگزاری فارس، روز پنجشنبه (۱۳ آذر/ ۴ دسامبر) عباس رمضانیپور، امامجمعه رفسنجان در جمع مسئولان این شهر اظهار داشت که برخی از بهائیان در بین مردم عادی زندگی کرده و بر اثر بیاطلاعی مردم به کسب و کار مشغولند.
وی با اشاره به اینکه برخی یهودیان نیز در بازار رفسنجان به کسب و کار مشغولند، تأکید کرد که بهائیان با یهودیان تفاوت دارند و بر اساس فتوای مراجع “نجس” هستند. امامجمعه رفسنجان انجام معامله با بهائیان را حرام اعلام کرد.
او با اشاره به اینکه این موضوع در قرآن هم آمده تصریح کرد: «این فرقه کارها و برنامههای زیادی در شهرمان به وجود آوردند و خواسته بهحق مردم که نباید در این شهر باشند، باید تحقق یابد».
آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، در پاسخ به سئوالی که از او درباره بهائیان شده، اینگونه پاسخ داده است: «جمیع افراد فرقه ضاله بهائی محکوم به کفر و نجاست هستند و از غذا و سایر چیزهایی که با رطوبت مسری در تماس با آنها بوده است باید اجتناب کرد و بر مومنین واجب است که با حیله و فسادگری این فرقه گمراه مقابله کنند» .
تعطیلی محل کسب بهائیان در شهرستانها
به گزارش سرویس خبری جامعه جهانی بهایی، در آبان ماه امسال، محل کسب ۷۹ شهروند بهایی در شهرهای کرمان، رفسنجان و جیرفت پلمپ شدند. در همان ماه محل کسب شش شهروند بهایی در نشتارود مازندران نیز پلمپ شد.
DW.DE
دیدار فعالان سیاسی و مدنی با خانواده مدیران زندانی جامعه بهایی
تخریب گورستان تاریخی بهائیان شیراز به دست سپاه پاسداران
صدها بهائی ایران: مراجع شیعه با آزار بهائيان مخالفت کنند
در شهرهای نجفآباد و ویلاشهر نیز دو کارگاه تولیدی قارچ و کیف چرمی متعلق به دو شهروند بهایی به طور هم زمان توسط ماموران اداره اطلاعات اصفهان، تعطیل و وسایل و ابزار تولیدی آنها ضبط شد. همزمان منازل تعدادی دیگر از بهاییان ساکن این دو شهر مورد بازرسی ماموران قرارگرفت.
رهبران جامعه بهایی هماکنون در زندان و در حال گذراندن محکومیتهای خود هستند، که هریک بالغ بر ۱۵ سال است. تعداد زیادی از شهروندان بهایی نیز به طور مرتب احضار و بیشتر آنها روانه زندان میشوند.
این در حالی است که دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ایران مدعی آن است که “مسئولان هیچگاه به صرف بهایی بودن با پیروان این آیین برخورد نکردهاند، چراکه طبق قانون اساسی معتقدند هر شهروند ایرانی از حقوقی برخوردار است و نمیتوان او را از حقوق مصرح در قانون اساسی منع کرد”.
آخرین دیدگاهها